Cei care abia au descoperit anticariatele care cumpara carti sunt suprinsi de acest tip de activitate si de beneficiile pe care aceasta le poate oferi. Cu toate acestea, nu cunosc pasii care ar trebui urmatii in cazul in care apeleaza la serviciul de achizitii carti al anticariatelor. De aceea, in continuare sunt prezentate principalele etape ale acestui proces simplu si rapid de a face rost de bani:

  • Contactarea anticariatului care se ocupa cu achizitii carti

Primul pas pe care oamenii trebuie sa il faca atunci cand doresc sa isi vanda cartile este acela de a contacta un anticariat care cumpara carti. De obicei, datele de contact se regasesc in anunturile promovate de cele care si-au dezvoltat aceasta ramura de activitate.

Tot in aceasta etapa se stabilesc data si locul in care sa se incheie tranzactia si care este, de obicei, la domiciliul vanzatorului de carti.

  • Evaluarea volumelor propuse spre vanzare

Unul dintre anticariatele care se ocupa de cumparari carti in Bucuresti este Anticariat Carti. O echipa a acestuia se deplaseaza la adresa indicata de vanzator, in ziua si la ora stabilite de comun acord, pentru a evalua cartile propuse spre vanzare.

Cumparari carti in Bucuresti | Achizitii carti | Anticariat-Carti.com

achizitii carti

In urma evaluarii, tinand cont de anumite criterii, cum ar fi vechimea acestora, editiile din care fac parte sau numarul volumelor vandute, anticarii vor stabili o suma totala pe care sa o plateasca in schimbul volumelor, pe care vanzatorul are libertatea de a o accepta sau nu.

  • Plata si ridicarea volumelor cumparate

Ulterior, daca vanzatorul este de acord cu suma propusa de echipa anticariatului Anticariat-Carti.com, atunci tranzactia poate fi incheiata. Drept urmare, plata se face cash, pe loc, iar volumele cumparate sunt ridicate de la vanzator chiar in acel moment, fara a se solicita niciun cost suplimentar in schimbul acestor servicii.

Prin urmare, vanzatorul de carti nu depune niciun efort pentru a-si vinde cartile si pentru a obtine banii de care are nevoie, de organizarea si desfasurarea intregului proces ocupandu-se echipa anticariatului. Astfel ca nu exista niciun dezavantaj referitor la aceasta modalitate de a face rost de bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here