ERP este un sistem de panificare a resurselor unei companii prin intermediul unei platforme unice, astfel incat eficienta si productivitatea sa fie imbunatatite. Desi sunt dezvoltate astfel de sisteme pentru orice tip de activitate, unul dintre cele mai populare este sistemul ERP pentru distributie, sector de activitate in care respectarea termenelor este foarte importanta.

Ce poate face un sistem ERP de distributie?

Distributia este unul dintre domeniile de activitate in care gestionarea stocurilor si a incasarilor, precum si optimizarea rutelor de transport sunt unele dintre principalele aspecte care pun probleme managerilor. De aceea, implementarea unui sistem ERP special dezvoltat pentru acest domeniu poate fi de mare ajutor, atat pentru eficientizarea activitatii, cat si pentru obtinerea succesului.

Astfel ca exista o serie de actiuni principale care sunt interconectate prin intermediul unui sistem ERP, acestea fiind aprovizionarea cu marfuri de la furnizori, optimizarea stocurilor, livrarea comenzilor si stabilirea rutelor de transport, incasarile si discount-urile oferite clientilor.

ERP pentru distributie | ERP in Romania | AttoSoft.ro

ERP pentru distributie

Inventarierea de catre angajati a stocurilor de marfuri existente in depozit, folosind sistemul ERP instalat, permite o mai buna evidenta si gestionare a acestora, astfel incat aprovizionarea sa se poata face la momentul potrivit pentru a putea livra comenzile clientilor, fara a supraaglomera insa depozitul.

Una dintre companiile care are ca obiect de activitate dezvoltarea de sisteme ERP in Romania este AttoSoft, care este si unul dintre cei mai cunoscuti dezvoltatori din domeniu. Sistemul dezvoltat de acesta urmareste si scalabilitatea si securitatea activitatilor desfasurate, precum si adaptabilitatea angajatilor.

Care este sistemul ERP de gestiune al AttoSoft?

Sistemul ERP de gestiune dezvoltat de AttoSoft.ro se numeste Data Light Distributie care, pe langa o administrare mai eficienta a stocurilor si activitatii de distributie, vizeaza si managementul financiar si al rentabilitatii afacerii. Acesta ajuta la automatizarea functiilor si activitatilor desfasurate intr-un depozit, al caror efect este eficientizarea acestora si chiar la o economisire de timp si de resurse.

Prin urmare, antreprenorii care doresc sa treaca intr-o noua etapa a evolutiei afacerii lor ar trebui sa aleaga un sistem ERP potrivit tipului de afacere pe care o administreaza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here