Printre Carti se doreste a fi un prieten bun al celor pentru care lectura reprezinta cea mai frumoasa forma de relaxare, de petrecere a timpului liber intr-un mod diferit. Anticariatul online https://www.printrecarti.ro/ a adunat in oferta sa zeci de mii de titluri, in ideea in care cititorul sau trebuie sa aiba acces la orice titlu il intereseaza. Categoriile de carti sunt numeroase si includ de la carti rare, tiparite cu zeci de ani in urma, pana la carti noi, tiparite intr-o perioada recenta.

Dincolo de categoriile foarte variate de carti, anticariatul online are o abordare deosebit de prietenoasa cu clientii sai, inclusiv in ceea ce priveste accesibilitatea preturilor. Acestea sunt atat de mici incat sunt usor de cumparat chiar si de catre persoanele care nu dispun de un buget mare, insa au o dorinta de a citi continuu. Mai mult de atat, anticariatul ofera reduceri la carti foarte des.

Recomandari de carti pentru zilele reci de iarna

Sezonul rece este, poate, unul in care cei mai multi impatimiti de lectura prefera sa citeasca cat mai mult. De astfel, dupa o zi istovitoare, o carte buna poate sa linisteasca mintea si sa o poarte in universuri din care iti poti dori sa faci parte. Intr-un scenariu de care orice impatimit de citit poate profita si se poate regasi, nu lipseste o carte buna ale carei pagini au acel miros inconfundabil de tipar si nu lipseste nici o cana cu vin fiert, cu aroma de scortisoara.

Intre mai multe recomandari carti de citit in serile friguroase de iarna, specialistii de la PrintreCarti au inclus si urmatoarele categorii:

Carti de citit in preajma sarbatorilor de iarna

In asteptarea Craciunului si al celorlalte sarbatori de iarna, o carte pe subiect poate sa-l determine pe cititor sa simta mai bine frumusetea acestora si sa le astepte cu mai mult drag. Intre astfel de carti se remarca titlurile:

  • Un Craciun de neuitat” – Mary Carter si Terri DuLong isi poarta cititorii in doua lumi diferite in cartea pe care au scris-o impreuna, „Un Craciun de neuitat”, insa ambele povesti descriu atmosfera unui Craciun tipic american, magic;
  • O dorinta de Craciun” – Emotionante si amuzante, pe alocuri, povestile scrise de Fern Michaels si Cathy Lamb in cartea „O dorinta de Craciun”, au acel farmec care va tine cititorul atent pana la ultima fila;
  • Oratoriul de Craciun” de Goran Tunstrom este un volum bun, fara indoiala, tradus in mai mult de 20 de limbi, onorat cu Premiul pentru literatura al Consiliului Nordic, o drama a carei ecranizare, asemenea cartii, a avut un mare succes;

Reduceri la carti | recomandari carti de citit | printrecarti.ro

reduceri la carti

Carti de citit cand frigul te tine mai mult in casa

Din aceasta categorie, nu puteau sa lipseasca:

  • Romanele „Poveste de iarna” si „Acasa” scrise si publicate in acelasi volum, semnat de Mihai Zamfir. Iubirea familiala si iubirea neimplinita sunt subiectele acestor naratiuni care curg in Bucurestiul de alta data;
  • Sau poeziile lui Horia Zilieru din „Iarna erotica”, atat de speciale.

Spre orice titlu te-ai indrepta, cu siguranta este o placere sa citesti in aceasta perioada din an presarata cu un farmec aparte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here