Despre activitatea de achizitii carti a anticariatelor se stie destul de putin, motiv pentru care anticariatele care desfasoara astfel de activitati aleg sa o promoveze prin intermediul unor anunturi, care pot fi intalnite mai ales in mediul online. Astfel pot fi descoperite si de persoane care nu au apelat niciodata la ajutorul unui anticariat, dar pentru care pot fi solutia pentru numeroase probleme.

Anticariatele care cumpara carti pot veni atat in ajutorul celor care au nevoie de bani si carti in biblioteca pe care nu le mai citesc, dar si in ajutorul celor care isi doresc sa elibereze un spatiu, indiferent ca este din casa, din biblioteca sau chiar din depozit. Cei care apeleaza la serviciile acestora se pot bucura de numeroase beneficii, printre care:

  1. Anticariatele care cumpara carti accepta orice fel de volume

In primul rand, toata lumea isi poate vinde cartile unui anticariat, indiferent ce fel de carti au in biblioteca. Fie ca sunt carti din literatura scolara, dictionare de limbi straine, carti tehnice sau stiintifice, de literatura, religioase sau albume de arta, toate sunt acceptate de anticariatul online Anticariat-Carti.com.

Altfel spus, nu conteaza domeniu din care acestea fac parte, la fel cum nu conteaza nici anul aparitie sau editura la care au fost publicate volumele, singura cerinta pe care trebuie sa o indeplineasca acesta fiind sa se afle intr-o stare buna, fara urme grave de deteriorare.

  1. Anticariatul se deplaseaza pana la domiciliul vanzatorului

Un alt beneficiu de care se bucura vanzatorii de carti este faptul ca acestia nu trebuie sa depuna niciun efort pentru a-si vinde cartile, o echipa a anticariatului deplasandu-se la adresa indicata de vanzator, acolo avand loc tranzactia.

Anticariate care cumpara carti | cumparam carti | Anticariat-Carti.com

Anticariate care cumpara carti

  1. Program anticariatelor este unul flexibil

Cum nu toti cei care raspund anunturilor „cumparam carti” dispun de timp suficient pentru a participa la o astfel de tranzactie in timpul unui program normal – de la 9 la 17/18 – anticariatele si-au adaptat programul astfel incat sa vina in ajutorul tuturor. Drept urmare, aceste sunt disponibile si dupa ora 19, in timpul zilelor lucratoare si chiar in zilele de weekend.

Prin urmare, oricine isi poate vinde cartile unui anticariat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here