Una dintre cele mai rele scenarii care se pot intampla in timpul unei excursii sau al unui concediu este defectarea vehiculului de deplasare. Din fericire, exista servicii de asistenta rutiera special concepute pentru conducatorii auto care se afla in dificultate pe drumurile din Romania. Optiunile excelente pe care le ofera compania de tractari https://alotractari.ro includ si asistenta rutiera de top care nu permite niciunei defectiuni sa strice concediul mult planificat.

Asistenta rutiera include depanare la fata locului

Serviciile de asistenta rutiera asigurate de specialistii in tractari auto non-stop inseamna, in primul rand, depanarea masinii la fata locului. Astfel, in cazul in care autoturismul intampina o defectiune majora, o echipa de interventie soseste la locul evenimentului pentru a efectua lucrarile de reparatie necesare sau pentru inlocuirea unor piese auto defecte. Costurile de deplasare si manopera nu sunt foarte mari, iar solicitantii se bucura ca pot porni cu masina din nou la drum.

Asistenta rutiera echivaleaza cu tractarea masinii si transportul persoanelor?

In cazul in care autoturismul se afla in imposibilitatea de deplasare, firma de asistenta rutiera tracteaza masina pana la cel mai apropiat service din reteaua companiei sau pana la cel mai apropiat service ales de client, intreaga operatiune desfasurandu-se sub directa si atenta supraveghere a personalului profesionist.

De asemenea, compania de asistenta rutiera asigura si transportul pasagerilor, in cazul in care autoturismul nu mai porneste, astfel incat clientii vor fi condusi pana la service-ul auto unde masina intra in reparatii sau la o unitate de cazare cu care compania colaboreaza.

Asistenta rutiera | tractari auto non-stop | AloTractari.ro

asistenta rutiera

Asistenta rutiera in caz de accident si autoturism la schimb

In cazul in care conducatorii auto au fost implicati intr-un accident rutier, sau in cazul in care masina nu mai porneste, compania Alo Tractari ofera asistenta rutiera si autoturism de schimb in sistemul rent-a-car. Clientii trebuie sa tina cont de faptul ca toate costurile aferente carburantului, asigurarii si garantiei le revin acestora.

Fara doar si poate, serviciile de asistenta rutiera se vor dovedi de un real folos conducatorilor auto care au nevoie de un sprijin si de o mana de ajutor intins in acest sens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here