Inlocuirea unui dinte lipsa cu un implant dentar in Bucuresti la clinica Twin Dent are multiple beneficii, aceasta metoda imbinand cu succes functia estetica cu cea functionala, reprezentand totodata cea mai eficienta solutie pe termen mediu si lung.

Decizia de a se apela la aceasta solutie este luata, in general, de medicul dentist, in urma unui consult stomatologic. In acest moment este facut planul de tratament, care prevede mai intai rezolvarea tuturor celorlalte probleme si infectii dentare si abia urmatorul pas fiind dedicat implantului.

Evolutia pacientului dupa realizarea implantului dentar

Tratamentul de implant dentar consta in inserarea unui surub din titan cu bont in osul maxilarului printr-o interventie chirurgicala minim invaziva, iar dupa perioada de vindecare a acesteia, aplicarea coroanei. Astfel este obtinut un dinte artificial care este foarte asemanator cu cel natural. Insa ce se intampla mai departe?

Medicii stomatologi de la TwinDent.ro sustin ca pacientii au nevoie de o perioada de recuperare si dupa ce restaurarea proteica a fost fixata definitiv pe implanturi. In aceasta perioada pot aparea anumite reactii minore, simptome ce pot disparea treptat sau in urma unor interventii simple, realizate la clinica stomatologica din sectorul 5 – Twin Dent. Printre acestea se regasesc:

  • dureri usoare ale gingiei – aceste dureri pot fi resimtite deoarece coroanele dentare, care fac parte din aceste lucrari de inlocuire a dintilor patrund putin si in zona subgingivala, pentru a masca marginea acesteia.

Aceasta metoda de aplicare se utilizeaza pentru a masca partea inestetica reprezentata de zona de delimitare dintre coroana si implant. In general, aceste dureri dispar in cateva zile, dar uneori pot fi prescrise si analgezice pentru ameliorarea durerilor.

Clinica stomatologica din sectorul 5 | Implant dentar in Bucuresti | TwinDent.ro

implant dentar in Bucuresti

  • senzatie de disconfort la masticatie – acestea se pot manifesta prin dureri la muscarea unui aliment sau prin senzatia ca lucrarea este „mai inalta”.

In acest caz este recomandat ca pacientul sa revina la medicul dentist pentru a reajusta ocluzia, in caz contrar pot aparea repercusiuni grave asupra implantului.

  • efectele protezelor mobile – in primele zile pot aparea dureri si iritatii ale mucoasei de sub proteza, sau chiar leziuni usoare ale acesteia, de aceea este nevoie prezentarea la medicul dentist pentru o scurta adaptare a protezelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here