Inserarea unui implant dentar in Bucuresti se poate dovedi in foarte multe cazuri o operatiune necesara si una dintre cele mai simple si mai eficiente metode de obtinere a unui zambet frumos si sanatos. Implantul dentar reprezinta cea mai simpla solutie de inlocuire a dintilor lipsa si fixeaza noul dinte artificial intocmai ca o radacina naturala.

Implantul dentar este format dintr-un surub de titan care se introduce direct in os dupa ce osul este dezvelit la nivelul gingiei si o coronita din ceramica, prinsa printr-un bont protetic. Inainte de a face o programare online la https://implantologiesector4.ro pentru inserarea unui implant dentar, pacientii sunt interesati de modul in care se simt dupa inserare si daca procedura intreaga le provoaca dureri.

Ce senzatii provoaca inserarea unui implant dentar?

Pacientii care opteaza pentru varianta de inlocuire a dintilor cu implanturi dentare, trebuie sa stie ca nu simt durere deoarece intreaga procedura este efectuata sub efectul anesteziei locale sau totale. Implantul dentar nu provoaca durere atunci cand este inserat desi procedura in sine presupune descoperirea osului printr-o incizie la nivelul gingiei prin insurubarea bontului protetic in tesutul osos.

Dupa finalizarea acestei proceduri, medicul stomatology poate prescrie pacientului antibiotice pentru a-l proteja de riscul unei infectii, precum si medicamente cu efect antiinflamator. Antibioticele sunt necesare in vederea succesului implanturilor dentare, pentru ca riscul de infectie creste in urma unei asemenea proceduri. Dupa operatie se poate instala o usoara durere care poate fi evitata cu ajutorul medicamentelor antiinflamatorii.

Implant dentar in Bucuresti | implanturi dentare | ImplantologieSector4.ro

implant dentar in Bucuresti

Cat dureaza durerea dupa implant?

Dupa implantul dentar, durerea dureaza cateva zile si nu trebuie sa fie de o intensitate prea mare. Daca durerea este persistenta si foarte violent resimtita de pacient, acesta trebuie sa se adreseze medicului specialist. Din fericire, foarte putine sunt cazurile de acest gen, iar pacientii isi reiau rapid viata de dinainte de implant, fara durere si fara neplacerile cauzate de aceasta procedura. Vor putea manca din nou normal la o perioada scurta dupa implantare, iar avantajele acestei proceduri sunt incomparabile cu cele ale oricarei alte proceduri de inlocuire a dintilor lipsa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here