Turistii care vin in Timisoara pentru a admira frumusetea locului si pentru se bucura de tot ceea ce le ofera orasul, au posibilitatea de a gasi masini de inchiriat din Timisoara potrivite nevoilor si bugetului lor. Timisoara este, fara doar si poate, o destinatie turistica ce nu trebuie ratata de pasionatii de calatorii care doresc sa isi petreaca un city break in “Mica Viena”.

Fiind un oras atipic, cu piete boeme, cu palate si cladiri adanc inradacinate in istorie, cu parcuri colorate cu mii de flori si poduri romantice, Timisoara este una din cele mai importante destinatii turistice din Romania, avand un bogat patrimoniu cultural si arhitectural. Turistii pasionati isi pot rezerva din timp un autoturism din mediul online, prin intermediul https://timisoararentacar.ro si vor gasi o sumedenie de atractii turistice interesante in mini-vacanta planificata.

La volanul unei masini de inchiriat din Timisoara – ce obiective nu trebuie sa rateze turistii?

Serviciile rent a car din Timisoara sunt puse la dispozitia tuturor persoanelor care poseda un permis de conducere valabil si care doresc sa viziteze:

  • Centrul orasului Timisoara

De regula, turistii poposesc in centrul orasului imediat ce isi despacheteaza bagajale, pentru ca aici pot fi admirate cele mai frumoase cladiri din oras, printre care Palatul Culturii si Catedrala Metropolitana. De remarcat numarul mare de palate din aceasta zona cu stil arhitectural neo-bizantin, baroc vienez sau art nouveau.

  • Castelul Huniade

Aceasta este cea mai veche cladire a Timisoarei si unul din monumentele importante ale orasului, care gazduieste Muzeul Banatului.

Masini de inchiriat din Timisoara | Rent a car din Timisoara | TimisoaraRentaCar.ro

masini de inchiriat din Timisoara

  • Fabrica de bere Timisoreana

Obiectivul turistic nu este destinat numai pasionatilor, ci si tuturor celor interesati de procesul de fabricare a berii. Fabrica este celebra si pentru ca a primit in anul 1847 vizita celebrului Johann Strauss si a fiului sau, care chiar au sustinut un concert in gradina cladirii.

  • Parcul Rozelor

Turistii pasionati de natura, care doresc sa admire florile pentru care este renumit orasul de pe Bega, nu trebuie sa rateze parcul Rozelor, situat in centrul orasului, aproape de malul raului Bega.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here