Un software de planificare a resurselor intreprinderii (ERP) este un instrument foarte util in orice companie, deoarece valorifica un sistem de mai multe aplicatii integrate pentru a gestiona afacerea, automatizand in acelasi timp mai multe functii de back-office asociate cu tehnologia, serviciile si gestionarea personalului.

Una dintre companiile la care se poate apela pentru servicii ERP in Romania este AttoSoft, unul dintre cei mai apreciati dezvoltatori de programe si solutii din toate sectoarele de activitate ale unei afaceri.

ERP, o solutie cuprinzatoare pentru gestionarea financiara a companiei

Informatiile disponibile prin intermediul unui sistem ERP ofera o mai mare vizibilitate asupra numerosilor indicatori cheie de performanta (KPI) necesari pentru atingerea obiectivelor de afaceri. Aplicatiile software ERP pot gestiona planificarea produselor, comenzile, achizitionarea de piese, interactiunea cu furnizorii, intretinerea si urmarirea stocurilor, calitatea serviciilor pentru clienti si urmarirea comenzilor.

Termenul “software ERP” se refera, de obicei, la productie, inventar, gestionarea comenzilor si calitate. Cu toate acestea, sistemele ERP sunt la fel de eficiente si in gestionarea financiara sau chiar in cazul unui software CRM – Customer Relationship Management – adica sistemul de gestiune a relatiei cu clientii.

Totusi, cu reconcilierea bancara, gestionarea impozitelor, gestionarea capitalului, a conturilor de creante si a achizitiilor, un sistem ERP contribuie in mare masura la gestionarea rezultatelor unei companii.

O solutie de gestiune financiara ERP este un software care colecteaza date financiare si produce rapoarte, cum ar fi registrele generale, datele din bilant, contul de profit si pierdere, bilanturile globale si situatiile financiare trimestriale.

ERP in Romania | software CRM | AttoSoft.ro

ERP in Romania

In plus fata de functionalitatile standard ale registrului general, ale conturilor de creante si ale conturilor de plati, sistemele ERP moderne, dezvoltate de AttoSoft.ro, includ capacitati puternice de raportare financiara, care sunt foarte apreciate.

Modulul de gestiune financiara al software-ului ERP poate fi integrat si cu alte aplicatii, cum ar fi gestionarea stocurilor, achizitiile, gestionarea depozitelor, procesarea comenzilor, gestionarea relatiilor cu clientii, productia si planificarea, inteligenta afacerilor si comertul electronic. O astfel de functionalitate este ideala: elimina introducerea de date duble in mai multe aplicatii software si eficientizeaza operatiunile de management financiar si contabilitate ale companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here