Nevoia de a detine un device care sa permita navigarea pe internet si desfasurarea de activitati in mediul online este, in prezent, una esentiala, motiv pentru care tot mai multi oameni sunt in cautarea unor calculatoare ieftine, dar performante, care sa poata fi folosite cel putin pentru activitati obisnuite.

Totusi, preturile unui computer nou sunt destul de ridicate, astfel ca cei aflati in cautarea unui astfel de produs trebuie sa caute solutii alternative, care sa le intruneasca minimum o parte dintre cerinte. In ajutorul acestora vine magazinul online It-Sh.ro, care detine un portofoliu variat de calculatoare si laptopuri second-hand si refurbished.

Criteriile importante pentru calculatoarele ieftine, second-hand

Unele dintre cele mai ieftine calculatoare sunt cele second-hand, dar pentru a se bucura de o performanta ridicata, in momentul in care se decid sa aleaga un astfel de device, oamenii trebuie sa fie foarte atenti la urmatoarele aspecte:

  • alegerea unui comerciant autorizat, care sa ofere produse de calitate;
  • varsta calculatorului – un calculator second-hand performant nu ar trebui sa fie mai vechi de 3 ani;
  • specificatiile necesare, in functie de scopul pentru care va fi utilizat, de la memoria RAM si procesor, pana la placile video sau porturile si conexiunile disponibile.

Monitor sh | Calculatoare ieftine | It-Sh.ro

calculatoare ieftine

De asemenea, si rezolutia ecranului este importanta, mai ales ca in acest caz, oamenii pot alegere un monitor sh potrivit nevoilor si dorintelor lor, spre deosebire de un laptop, in cazul caruia este necesar ca acestia sa foloseasca ecranul deja existent, desi nu se incadreaza in cerintele lor.

Cand ar trebui evitat un calculator second-hand?

Exista insa situatii cand aceste calculatoare „la mana a doua” nu sunt potrivite nevoilor oamenilor si nu merita investitia, chiar daca pretul acestora este unul foarte mic. Astfel ca in momentul in care un astfel de computer are componente defecte, nu detine materialele informative originale sau au in descriere o viteza mai mare decat cea adevarata, acesta nu ar trebui cumparat, deoarece folosirea acestuia va fi de scurta durata sau chiar imposibila.

De aceea, cel mai bine este sa se aleaga un calculator dintr-un magazin autorizat, care se bucura de recenzii pozitive din partea clientilor, cum este IT-SH.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here