Oamenilor le place sa-si stie paturile curate si igienizate. Curatarea saltelelor la domiciliu este insa destul de migaloasa, astfel ca multi isi indreapta atentia catre curatarea profesionala, care contribuie la prelungirea duratei de viata si transforma patul intr-un loc sanatos pentru somn. Praful, acarienii, resturile de mizerie se aduna in saltea si pot cauza un real disconfort.

Ce presupune curatarea saltelelor in mod profesional?

Oricine isi doreste ca atunci cand se culca seara sa se simta relaxat, pregatit pentru un somn cat mai odihnitor. O lenjerie de pat curata, un ambient placut si o saltea confortabila sunt principalele secrete. Ce se intampla insa daca salteaua este veche? Daca are pete inestetice peste tot? Cu siguranta, intreaga experienta se va transforma intr-un adevarat cosmar.

Din fericire, exista companii asa cum este CuratamPeLoc.ro care ofera servicii de calitate, la preturi extrem de avantajoase. Echipa se deplaseaza la domiciliul clientului, in mod gratuit, in orice zona a capitalei, tehnologia folosita oferind cele mai bune rezultate.

Detailing auto in Bucuresti | Curatare saltelelor la domiciliu | CuratamPeLoc.ro

curatare-saltele-la-domiciliu

Echipamente profesionale cu aburi si injectie – extractie curate in profunzime si indeparteaza murdaria, praful, petele dificile, mirosul neplacut de tigara si acarienii.

Avantajele curatarii profesionale sunt multiple. Amestecul de detergent si apa folosit lasa in urma un parfum extrem de placut, intareste fibrele textile, revigoreaza si reda culorile initiale.

Acest serviciu poate fi folosit chiar si de catre persoanele alergice pentru ca nu implica niciun risc de toxicitate sau alergie. Chiar si cele mai dificile pete sunt indepartate cu succes nu doar de pe saltele, ci si pe canapele sau tapiterie auto.

Echipa CuratamPeLoc ofera inclusiv servicii de detailing auto in Bucuresti. Curatarea scaunelor poate dura intre 30-60 de minute, iar uscarea dureaza aproximativ 4 ore. Tapiteria este umeda la finalul interventiei si trebuie lasata sa se usuce in mod corespunzator.

Executia se poate realiza chiar si la domiciliul clientului, fara costuri suplimentare. Exista chiar si un serviciu dedicat celor care vor sa isi vanda / cumpere masina. Pentru informatii suplimentare legate de pret, program sau servicii detaliate, clientii pot accesa cu incredere site-ul CuratamPeLoc.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here