Imprimantele laser sunt unele dintre cele mai performante dispozitive folosite pentru copierea documentelor, care pot imprima un numar foarte mare de foi intr-un timp scurt. Tocmai acesta este si unul dinte motivele pentru care sunt preferate in activitatile office, unde sunt necesare astfel de printuri numeroase in fiecare zi.

Totusi, aceste tipuri de imprimante au si o serie de dezavantaje care ii pot face pe oameni sa se gandeasca de doua ori inainte de a le alege. Cei care doresc insa sa se bucure de performante la preturi bune pot alege imprimante second-hand, care pe langa pret ofer si alte avantaje.

Care sunt dezavantajele imprimantelor laser si de ce se merita alegerea celor second hand?

Imprimantele laser noi sunt, in general, scumpe, astfel ca bugetul alocat pentru investitii, in cazul unei afaceri, poate fi serios afectat. De aceea, alegerea unora „la mana a doua” va fi o solutie practica si avantajoasa, care va permite o mai buna gestionare a finantelor.

Imprimante second-hand | Multifunctionale sh | It-Sh.ro

imprimante second-hand

Cei care considera insa ca performantele unor astfel de imprimante nu sunt suficiente pentru a face fata cerintelor si activitatii cotidiene, desfasurate in cadrul biroului, trebuie sa stie ca imprimantele second-hand provin, mai ales in cazul distribuitorilor autorizati de echipamente IT-SH, de la branduri de renume.

Un alt dezavantaj poate fi considerat lipsa altor functii sau volumul acestora, caz in care oamenii se pot orienta catre multifunctionale sh. La fel ca in cazul imprimantelor si multifunctionalele sunt disponibile intr-o varietate de modele si de la branduri dintre cele mai cunoscute, astfel incat sa poata fi gasit echipamentul potrivit nevoilor fiecarui birou.

Un avantaj important al echipamentelor second-hand folosite pentru imprimare este faptul ca tonerele, cartusele si piesele de schimb sunt mai usor de gasit si au preturi accesibile, ceea ce face ca intretinerea sa fie usoara.

Unde pot fi gasite imprimante second-hand?

Un distribuitor autorizat de imprimante si multifunctionale second-hand este magazinul online It-Sh.ro, unde pot fi gasite si alte echipamente si componente IT la preturi avantajoase.

Prin urmare, chiar si in cazul unei afaceri pot fi alese imprimante si calculatoare second-hand, daca acestea sunt potrivite tipului de activitate desfasurata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here