Activitatea de anticariat este una cunoscuta, dar mai putin cunoscuta este ramura de activitate a anticariatelor prin care cumpara carti. Aceasta a fost dezvoltata inca de la debutul activitatii de anticariat numai ca este una mai putin populara.

Drept urmare, unele anticariate au decis sa o faca si pe aceasta cunoscuta, motiv pentru care sunt prezente si in mediul online si o promoveaza prin intermediul unor anunturi. Astfel, informatia pe care anticariatele care cumpara carti doresc sa o promoveze ajunge la un numar cat mai mare de oameni, intr-un timp scurt.

In timp ce unii internauti ignora completa astfel de anunturi, altii fie raspund imediat – mai ales daca sunt familiarizati cu aceasta activitate – fie cerceteaza mai amanuntit despre ce este vorba. In oricare dintre situatiile de pe urma s-ar afla oamenii, acestia vor descoperi ca vanzarea cartilor catre anticariate este insotita de foarte multe avantaje.

  • Pot fi vandute carti de orice fel 

Un anticariat care se concentreaza pe activitatea de achizitii carti va cumpara orice fel de carti de la clientii sai, indiferent de anul aparitiei sau de domeniul din care fac parte. Volumele vandute anticariatelor ar trebui sa respecte o singura conditie, aceea de a se afla intr-o stare buna, fara urme evidente de deteriorare, care sa impiedice lecturarea.

Anticariate care cumpara carti | CumparCarti.ro

anticariate care cumpara carti

  • Anticariatele care cumpara carti le platesc cash, pe loc

Un alt avantaj de care se bucura cei care colaboreaza cu anticariatele care cumpara carti este faptul ca vor primi banii pe loc, imediat ce echipa de anticari vede si evalueaza volumele vizate. Drept urmare, vanzarea de carti catre anticariate reprezinta una dintre cele mai eficiente, simple si rapide, metode de a face rost de bani.

  • Anticarii se deplaseaza la adresa vanzatorului, fara comision

In general, vanzarea cartilor are loc chiar la adresa vanzatorului, la care se deplaseaza o echipa a anticariatului. Aceasta va evalua, plati si ridica volumele cumparate chiar in acel moment, fara a solicita vanzatorului niciun comision suplimentar. De aceea, activitatea desfasurata de anticariatul CumparCarti.ro este atat de apreciata.

In concluzie, oamenii vor avea numai de castigat de pe urma colaborarii cu un anticariat care cumpara carti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here