Luarea unei decizii cu privire la sistemul de incalzire a locuintei este esentiala pentru eficienta sistemului, dar si pentru confortul resimtit in timpul sezonului rece. Costurile crescande ale energie fac ca alegerea sistemului de incalzire sa fie si mai presanta.

Dincolo de metodele traditionale de incalzire folosind calorifere de aluminiu, otel sau fonta, exista incalzirea in pardoseala. Aceasta este o metoda populara de incalzire mai ales in zonele scandinave. Folosind bobine electrice, tampoane sau conducte umplute cu apa atent montate sub pardoseala, acest tip de incalzire este tot mai utilizat si in Romania. Fara a fi nevoie de calorifere si tevi vizibile prin casa, oricine se poate bucura de o locuinta calda si confortabila.

Exista multe motive pentru a alege un astfel de sistem de incalzire. Intr-adevar, camerele nu vor mai fi incarcate cu tevi si calorifere, lasandu-va mai mult spatiu pentru a aseza mobilierul dupa bunul plac. Mai impresionant este faptul ca un astfel de sistem se intretine foarte usor. Sistemele au pana la 25 de ani garantie, ceea ce arata ca cei care le-au gandit si produs nu anticipeaza nicio problema in acest moment. De asemenea, este mai ieftin datorita modului in care incalzeste camera. Pardoseala tine caldura mai bine, incaperea incalzindu-se si mult mai usor.

De asemenea, este demn de remarcat faptul ca acei oameni care doresc sa reduca problemele alergice, aleg incalzirea in pardoseala. Printre clienti se numara adesea persoane cu astm si probleme respiratorii, studiile sugerand faptul ca acest sistem reduce considerabil numarul acarienilor din casa.

Exista doua tipuri diferite de sisteme de incalzire in pardoseala. Unul este umed si foloseste apa calda, iar celalalt este uscat si foloseste placute sau fire electrice de incalzire. Sistemele umede pompeaza apa incalzita prin conductele montate sub podea, iar cele uscate se aplica sub gresie sau parchet si sunt conectate la o priza. Al doilea tip de sistem de incalzire este mai costisitor, insa s-a dovedit ca in timp este mult mai eficient.

Calorifere de aluminiu | centrale termice pe gaz | oferte-radiatoare.ro

calorifere de aluminiu

De multe ori, nu optam pentru schimbare de frica dificultatilor de a invata lucruri noi. Cu toate acestea, incalzirea in pardoseala este la fel de usor de utilizat ca sistemul traditional de incalzire. Daca doriti sa aflati mai multe despre astfel de sisteme, numai specialistii va pot ajuta. Accesati https://www.oferte-radiatoare.ro/ si solicitati ajutor acolo unde simtiti ca aveti nevoie de el! Tot de aici va puteti achizitiona si centrale termice pe gaz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here