Dupa o baie fierbinte sau un dus rapid, unele persoane au o mare placere in a se sterge si a se infasura intr-un prosop cald pus inainte de a intra sub dus sau in cada pe un calorifer care, bineinteles, nu trebuie sa lipseasca din baie.

Specialistii de https://www.ecalorifere.ro/ recomanda cele mai bune calorifere care, pe langa faptul ca vor trebui sa incalzeasca intreaga suprafata, pot sa ofere un plus de stil, in functie de modelul ales. Cel mai bun calorifer pentru baie se potriveste cu celelalte elemente din incapere, fara a ocupa prea mult spatiu.

Tipuri de calorifere pentru baie

Caloriferele pentru baie se impart in principal in doua categorii: calorifere clasice si calorifere de baie portprosop. Cele clasice au maxim 5-6 elementi si sunt fabricate, de regula, din aluminiu sau din otel. Acest produs este suficient ca sa asigure caldura in baie, este sigur si stabil, fiind prins cu dibluri speciale.

Pe de alta parte, caloriferele tip portprosop sunt modele verticale, realizate din otel rezistent la coroziune, care ating o temperatura maxima de 95 de grade Celsius. Aceste calorifere sunt ideale pentru a agata prosoapele sau hainele putin umede.

Materialul din care este realizat caloriferul pentru baie

Caloriferele pentru baie pot fi fabricate din mai multe materiale:

Cele din otel sunt clasice, au cativa elementi, sunt usor montabili pe perete de catre persoane autorizate, sunt compacte si asigura o incalzire perfecta pentru o incapere atat de mica, fiind totodata accesibile ca si pret, dar si cu un aspect placut.

Inoxul este un material care permite uscarea rapida a hainelor, dar si incalzirea rapida a incaperii, fiind durabil in timp, atragator si eficient, insa cu un pret destul de ridicat. Caloriferul din inox functioneaza numai daca este conectat la instalatia de incalzire cu agent termic.

Caloriferele din fonta moderne au fost reproiectate si au un design modern, adaptabil pentru orice incapere, mentinand caldura o perioada indelungata.

Calorifere de baie portprosop | calorifere din aluminiu | eCalorifere.ro

calorifere de baie portprosop

Nu in ultimul rand, se pot alege calorifere din aluminiu care reprezinta modelele clasice, prevazute cu elementi de incalzire foarte usori, care se transporta cu usurinta si se monteaza rapid pe perete, asigurand o temperatura a agentului termic de pana la 110 grade Celsius.

Modelul caloriferului de baie

Caloriferul pentru baie poate fi ales si in functie de model. Din acest punct de vedere se poate opta intre doua variante: caloriferele verticale si orizontale. Cele orizontale sunt clasice, se monteaza pe perete si de regula au picioare. Cele verticale sunt mai moderne, asigurand o incalzire optima, indiferent de marimea camerei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here