Suprafata arabila totala din Romania depaseste noua milioane de hectare, ceea ce inseamna ca o parte mare din economia tarii se bazeaza pe agricultura. In incurajarea acestei activitati, specialistii Attosoft au pus bazele unui program de gestiune pentru agricultura, care are ca scop simplificarea si eficientizarea sarcinilor puse in aplicare. Se dovedeste a fi util pentru orice tip de productie (orz, grau, cartofi, porumb, rapita etc.), contribuind si la imbunatatirea timpului de munca.

Solutii ERP – un ajutor de nadejde in activitatea fermierilor

Fara un program bine realizat de gestiune, fermierii isi desfasoara activitatea intr-un ritm lent, care nu este neaparat conform cu normele Uniunii Europene. Multumita solutiilor ERP, acestia nu numai ca pot obtine un timp record in ceea ce privestea recoltarea roadelor, dar au si posibilitatea de a avea un control mai ridicat asupra productiei.

La fel ca in cadrul oricarei companii, automatizarea sarcinilor are un efect pozitiv asupra activitatii desfasurate, contribuind la generarea unor profituri considerabile. Cu ajutorul programului pus la dispozitie de AttoSoft.ro, toate cheltuielile sunt calculate automat, de la cele de stropire a culturii, pana la cele de aplicare a ingrasamantului. In plus, angajatii pot sa gestioneze mult mai eficient comenzile zilnice pe care le au de onorat, concentrandu-se mai mult pe aspectele care duc la dezvoltarea companiei.

Program de gestiune pentru agricultura | solutii ERP | AttoSoft.ro

Program de gestiune pentru agricultura

Domeniul agriculturii se adreseaza si comerciantilor de utilaje agricole, care au nevoie de un soft precis, astfel incat activitatea pe care o desfasoara sa fie cat mai bine organizata. Antreprenorii care gestioneaza o astfel de afacere reusesc sa aiba o imagine de ansamblu mult mai exacta in legatura cu tot ce tine de productivitatea angajatilor, fiind mult mai usor sa le evalueze munca. Tot softul este de folos si pentru cei care planuiesc sa isi extinda afacerea.

Attosoft sprijina activitatea desfasurata de fermieri prin elaborarea diverselor programe eficiente special concepute pentru agricultori, astfel incat productia sa cunoasca o crestere remarcabila de la un an la altul. O crestere a productiei inseamna, bineinteles, profituri mai generoase, afacerile care activeaza in acest domeniu inflorind de la un sezon la altul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here