Indiferent ca este vorba despre pantofi casual de dama sau despre pantofi eleganti, pielea este un material extrem de apreciat de femei, inca din cele mai vechi timpuri, fiind chiar unul din primele materiale folosite la fabricarea obiectelor vestimentare si incaltamintei. In ziua de azi, in ofertele magazinelor de specialitate, atat in mediul fizic, cat si online, exista o mare varietate de pantofi din piele naturala, dar si din piele ecologica. O privire pe LaFeteCochete.ro poate sa sustina afirmatia anterioara.

Avantajele pantofilor din piele naturala

Pantofii din piele naturala prezinta numeroase avantaje ce includ:

  • rezistenta. Pantofii din piele naturala sunt foarte rezistenti, putand fi folositi chiar si 10 ani, in timp ce pielea ecologica nu rezista mai mult de 4-5 ani. In plus, majoritatea pantofilor din piele naturala, talpa este cusuta, nu lipita;

  • flexibilitate. Pantofii din piele naturala sunt foarte flexibili, nu sunt rigizi, se pot indoi oricat de mult sau de des, fara ca pielea sa crape;

  • confort. In privinta confortului, pantofii din piele naturala sunt mult mai eficienti decat cei din piele artificiala, fiind mai usori, mai comozi si nu permite pielii sa transpire, ci o lasa sa respire.

Pantofii de piele sunt cu adevarat importanti pentru sanatate, fiind o investitie de lunga durata care isi merita toti banii cheltuiti.

Pantofi casual de dama | LaFeteCochete.ro

pantofi casual de dama

Avantajele pantofilor din piele ecologica

Pantofii din piele ecologica, spre deosebire de pantofii din piele naturala, sunt mult mai ieftini. Sunt preferati de catre persoane de toate categoriile sociale datorita pretului mic, dar si din grija pentru animale sau mediu. Pantofii din piele ecologica sunt de cea mai buna calitate, se muleaza pe forma piciorului si il lasa sa se miste in voie, permitand o oarecare ventilare a labei piciorului..

Pe de alta parte, desi atat pantofii din piele ecologica, cat si pantofii din piele naturala au un miros specific, la pantofii din piele ecologica acest lucru este mai pregnant si rezista foarte mult timp. Nu in ultimul rand, exista o diferenta mare de aspect intre pantofii din piele naturala si cei din piele ecologica. In timp ce pielea naturala are un luciu discret, cea ecologica are dezavantajul ca poate crapa pe alocuri daca nu este intretinuta in mod corespunzator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here