Atunci cand laptopul se strica si nu mai poate fi salvat din diferite motive, utilizatorii se vad nevoiti sa faca o noua achizitie. Aceasta achizitie este foarte importanta pentru ca dispozitivul IT portabil are diferite functii si functionalitati si poate fi utilizat atat in scop personal, cat si profesional, prin urmare, va fi necesar sa se urmareasca anumite criterii.

De foarte multe ori, atunci cand trebuie sa faca o asemenea investitie intr-un timp foarte scurt, cumparatorii intra in bugetul familiei, iar acest lucru nu este intotdeauna benefic. O investitie pe termen lung, insa cu bani mai putini, poate fi realizata optand pentru laptopuri refurbished. Comparativ cu modelele de laptopuri noi, acestea sunt mai ieftine si la fel de eficiente, iar prin comparatie cu modelele de laptopuri second hand, cele refurbished sunt mult mai performante si mai putin folosite.

Ce inseamna refurbished si care este principala diferenta dintre laptopul sh si cel refurbished

Specialistii magazinului online https://www.it-sh.ro/ le ofera potentialilor clienti oportunitatea de a achizitiona laptopuri refurbished, care sunt putin folosite, reconditionate, remanufacturate, reparate, recertificate, resigilate, ca si noi. Termenul refurbished nu trebuie confundat cu cel second hand, de vreme ce acest tip de laptopuri functioneaza si arata dupa standardele unui produs nou.

Laptopuri refurbished | laptopuri second hand | www.it-sh.ro

laptopuri refurbished

Cu alte cuvinte, un laptop second hand a fost folosit o perioada mai lunga, fie de catre utilizatori casnici sau de mari corporatii, prezinta destul de multe urme accentuate de uzura, in timp ce modelul refurbished poate sa fie nefolosit, sa provina din suprastocuri, sa fie refuzat de clienti din motive minore, aratand si functionand ca si un produs nou sau care a fost expus la raft sau returnat dupa expirarea garantiei.

De ce sa alegi un laptop refurbished in scop personal sau profesional?

Achizitionarea unui produs refurbished aduce foarte multe avantaje utilizatorilor. In primul rand, acesta este la fel de bine aspectat si de eficient ca si unul nou, arata aproape impecabil, nu prezinta urme de uzura majore si face parte dintr-o generatie mai noua decat calculatoarele second hand. In plus, poate fi folosit o perioada indelungata fara probleme de functionare si vine deja “echipat” cu un program de operare Windows. De cele mai multe ori, calculatoarele si laptopurile refurbished functioneaza la fel de bine si eficient ca si cele noi, fiind stabile, fiabile si foarte eficiente atat acasa, cat si la birou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here