Atunci cand laptopul sau computerul se strica si nu se mai poate face nimic pentru a fi reparat, cand devine prea “invechit” pentru cerintele si necesitatile utilizatorilor, acestia trebuie sa ia o decizie si sa investeasca intr-un produs eficient de la o companie serioasa si cu experienta pe piata din tara.

Multe persoane cand se gandesc la calculatoare refurbished, nu prezinta prea multa incredere, considerand ca se va defecta imediat dupa achizitie. Altele nu inteleg care sunt diferentele intre un calculator refurbished, unul nou si unul second hand si de ce preturile sunt atat de diferite. Expertii https://calculator-ieftin.ro/ ofera potentialilor clienti ocazia de a face o investitie potrivita in acest sens, oferind toate detaliile necesare.

Diferentele intre calculatoarele refurbished si calculatoarele noi

Un computer nou este un dispozitiv IT foarte bine pus la punct cu un pret pe masura. Un computer refurbished va avea un pret semnificativ mai mic decat unul nou, insa simplul motiv ca ambalajul original a fost desfacut sau ca a fost folosit o perioada scurta in probe de o alta persoana, fara a-i afecta performantele, ii scade pretul. Asadar, pretul este cel mai mare atu al unui computer refurbished si principalul motiv pentru care este atat de avantajoasa aceasta varianta.

Calculatoare refurbished | calculatoare second hand | Calculator-Ieftin.ro

calculatoare refurbished

Spre deosebire de modelele de calculatoare second hand, cele refurbished au un sistem de operare preinstalat si o garantie extinsa, aproape la fel de mare ca si cea a modelelor noi. In industria IT, termenul refurbished nu are o definitie unanima si bine stabilita, fiind echivalenta cu cea a unui produs putin folosit, reconditionat, remanufacturat, reparat, resigilat, ca nou, recertificat, iar lista poate continua.

Pentru a fi incadrat in categoria produselor refurbished, computerul trebuie sa faca parte dintr-un brand de top, un produs din generatii mai noi, testat si verificat, ce corespunde unor standarde de calitate, atat estetic, cat si functional, care sa dispuna de sistem de operare preinstalat. Din lista de produse comercializate in magazinul online Calculator Ieftin nu lipsesc nici modelele second hand, care insa fac parte dintr-o generatie mai veche, raspund cu brio cerintelor actuale ale utilizatorilor, cu conditia ca acestea sa nu fie foarte ridicate. Spre exemplu, un computer second hand nu va putea fi folosit de catre gamerii care doresc sa isi instaleze jocuri foarte performante sau de catre persoanele care lucreaza de la domiciliu si care au nevoie de produse IT cu specificatii care sa se incadreze in anumite categorii, in vederea editarii de fotografii sau de filmari, spre exemplu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here