Dezvoltarea personala este un domeniu pe care l-au abordat foarte multi dintre scriitorii contemporani si nu numai. Cartile de dezvoltare personala ii ajuta pe cititori sa aiba un obiectiv bine definit, sa isi stabileasca scopul, viziunea, telul, sa inteleaga motivele pentru care ar trebui sa renunte la anumite lucruri sau sa inceapa anumite proiecte, sa isi puna ordine in ganduri si in viata.

Continutul cartilor de dezvoltare personala este foarte valoros, mai ales daca sunt citite la momentul potrivit, cand cititorul chiar are nevoie de indrumare pe drumul pe care a pornit. Din categoria carti ieftine online fac parte si cartile de dezvoltare personala care ii ajuta pe cititori sa inteleaga ca nu sunt in competitie cu nimeni si ca trebuie sa isi imbunatateasca capacitatile, sa inteleaga mai bine unele lucruri si sa fie constienti de potentialul pe care il au. Printre Carti de beletristica si stiinte, cartile de dezvoltare personala nu trebuie sa lipseasca din biblioteca.

Cum te ajuta cartile de dezvoltare personala in functie de varsta?

Specialistii https://www.printrecarti.ro/ le recomanda potentialilor clienti sa ia in calcul achizitionarea unor carti de dezvoltare personala care ii vor ajuta sa lupte pentru a deveni mai buni, sa isi dezvolte si sa isi defineasca valorile, abilitatile si idealurile. Una din cele mai apreciate carti in acest sens este scrisa de Daniel Goleman si se numeste Inteligenta Emotionala”, ajutand cititorii sa isi controleze emotiile, sa ramana calmi indiferent de situatie si sa invete sa influenteze oamenii sa faca ceea ce este mai bine pentru ei.

Un alt scriitor de carti de dezvoltare personala este Stephen R. Covey, iar una din cele mai cunoscute lucrari self-help este “Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace”, in care sunt cuprinse lectii foarte importante pentru schimbare personala. In urma acestei lecturi, oamenii vor invata sa fie proactivi, sa aiba o analiza si o gandire strategica, sa ii inteleaga pe ceilalti si sa se faca intelesi, sa devina conducatori de echipe foarte buni.

Carti ieftine online | Printre Carti | www.printrecarti.ro

carti ieftine online

Nu in ultimul rand, o alta carte de dezvoltare personala foarte eficienta care poate fi gasita in cadrul anticariatului online este “Exceptionalii”, scrisa de Malcom Gladwell, o lucrare care ajuta cititorii sa inteleaga ca daca cei din jur ii constrang, acestia nu vor putea sa se dezvolte. Cu cat persoanele din jur au o strategie de exploatare a propriului potential, cu atat si acestia se vor dezvolta frumos si armonios. In cadrul cartii sunt si studii de caz care ii ajuta pe cititori sa inteleaga mai bine notiunile exprimate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here