De-a lungul timpului, oamenii au invatat ca pot sa isi doteze biroul de acasa sau din cadrul afacerii pe care o conduc si cu imprimante second hand, care sunt mult mai ieftine si la fel de performante precum cele noi, sustin specialistii https://calculator-ieftin.ro. Numarul mare al companiilor producatoare de imprimante permite cumparatorilor sa poata face cea mai buna alegere in acest sens, imprimantele fiind adaptate pentru necesitatile fiecaruia in parte.

Concret, pe piata exista doua tipuri de imprimante care sunt cel mai des solicitate de catre cumparatori, imprimantele laser si inkjet, iar alegerea modelului potrivit se poate face si online.

Imprimante second hand laser si inkjet – caracteristici si avantaje

Prima si cea mai importanta caracteristica a unei imprimante la mana a doua este pretul mic si foarte accesibil pentru orice tip de cumparator, dar si faptul ca se poate atasa atat la laptopuri refurbished, noi sau SH, cat si la calculatoare la mana a doua, refurbished sau noi. Practic, flexibilitatea imprimantelor la mana a doua, fie ele laser sau inkjet este cea mai buna caracteristica.

Imprimanta laser este dispozitivul ce tipareste cu ajutorul unei raze laser care ajuta la transpunerea imaginii sau a documentului pe un cilindru care este incarcat electrostatic, cilindru ce atrage praful de toner si il distribuie pe foaia goala. Dupa ce are loc acest proces, foaia mai trece si prin rolele care o preseaza si o incalzesc, astfel incat tonerul adera si ramane imprimat pe hartie. Imprimanta laser foloseste sistemul de imprimare in culori Cyan, magenta, yelloy si black, sub denumirea CMYK. O imprimanta laser de birou poate imprima pana la 6000 de pagini.

Imprimante second hand | Laptopuri refurbished | Calculator-Ieftin.ro

imprimante second hand

Imprimanta inkjet, pe de alta parte este cea care foloseste jetul de cerneala. Sistemul de alimentare cu cerneala reprezinta una din cele mai eficiente metode de imprimare, fiind recomandat pentru persoanele care tiparesc frecvent un numar mare de pagini. Acest tip de imprimanta este ideal pentru poze, imagini, postere, dar si pentru documentele standard.

Imprimantele inkjet ofera o calitate superioara de imprimare, dar mai prezinta un avantaj, si anume acela ca ofera posibilitatea reincarcarii individuale a cartuselor pentru fiecare culoare in parte. Imprimantele inkjet sunt printre cele mai des achizitionate produse din oferta magazinului online Calculator Ieftin si una din cele mai bune investitii pe care le pot face cei care doresc sa isi doteze atat biroul de acasa, cat si cel de la locul de munca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here