Ingrijirea danturii trebuie sa inceapa intotdeauna cu un periaj realizat in mod corect de cel putin 2 ori pe zi, dar si cu utilizarea atei dentare, care ajuta la indepartarea resturilor de mancare greu accesibile. Cei care isi doresc sa se asigure ca dintii lor arata impecabil au si posibilitatea de a apela de 2 ori pe an la un detartraj in sector 6, iar astfel se pot bucura de numeroase avantaje. In randurile ce urmeaza sunt prezentate principalele beneficii ale unui astfel de tratament!

Petele de pe dinti devin o amintire

Pentru inceput, pacientii care aleg sa isi faca in mod periodic un detartraj dentar vor observa ca petele de pe dinti dispar foarte usor, iar aspectul danturii devine unul mult mai placut si mai stralucitor. Tartrul este una dintre principalele probleme cu care toti oamenii se confrunta, iar el trebuie indepartat la timp, astfel incat sa nu conduca la situatii mai grave.

Sansele de a dezvolta afectiuni gingivale, diminuate considerabil

Un alt beneficiu al optarii pentru detartraj este acela ca sansele ca pacientii sa dezvolte afectiuni gingivale scade considerabil. Atunci cand tatrul se dezvolta, el ajunge intre dinti si gingii, acesta fiind modul in care apar problemele de sanatate. Lasandu-se, insa pe mana unui specialist in domeniu, adolescentii si adultii previn astfel de situatii, pentru ca detartrajul este excelent pentru mentinerea gingiilor puternice si sanatoase.

Detatraj in sector 6, o metoda eficienta pentru o respiratie proaspata

Atunci cand resturile de mancare raman foarte mult timp intre dinti sau chiar intre dinti si gingii, ele provoaca o respiratie foarte urat mirositoare. Nimeni nu-si doreste ca acest lucru, motiv pentru care trebuie sa apeleze un detartraj in sector 6, o procedura moderna si usoara, lipsita de durere.

Detartraj in sector 6 | Dentago.ro

Detatraj in sector 6

Diminuarea efectelor negative pe care le pot provoca alimentele si bauturile

Alimentatia joaca un rol extrem de important pentru sanatatea danturii. Atunci cand oamenii consuma produse greu de mestecat sau bauturi colorate, asa cum sunt bauturile carbogazoase si cafeaua, risca aparitia unor efecte negative pe termen lung. Cu ajutorul detartrajului, le pot diminua considerabil, pentru a se bucura de o masticatie corecta, dar si de zambete largi si frumoase!

Medicii stomatologi de la https://www.dentago.ro recomanda pacientilor sa isi faca un detartraj dentar o data la 6 luni pentru o intretinere usoara si facila. In acest fel, adolescentii si adultii nu se vor mai simti niciodata jenati atunci cand vorbesc, mananca sau rad!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here