Prețurile apartamentelor situate în ansambluri rezidentiale Bucuresti au avut o evoluție diferită, în funcție de sector. Potrivit indicelui imobiliar realizat de Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România (ANEAR), cele mai mari creșteri s-au înregistrat în Sectoarele 2 și 6. Sectorul 5 este singurul care se află pe minus, cu o scădere de aproape 6 procente.

Prețuri pe sectoare, în București

Potrivit ANEAR, în anul 2018 s-au înregistrat scăderi ale valorii de piață/mp în trei sectoare: Sector 3 (4%), Sector 4 (1,5%), Sector 5 (7%). În celelalte trei s-au înregistrat creșteri, cea mai mare semnifiativă fiind de peste 8 procente în Sectorul 6. În Sectorul 1 s-au înregistrat creșteri de 4,5%, iar în Sector 2 de 0,5%.

Apartamente Atena Residence

Unul dintre cele mai noi ansambluri rezidențiale din București este Atena Residence, situat în Sectorul 3. Aflat încă în construcție, acesta va avea locuințe de tip penthouse sau cu 1, 2 sau 3 camere. Acestea vor avea suprafețe cuprinse între 40 și 169 mp

Oferta în București este una variată, astfel că puteți găsi și apartamente la prețuri mai mici, cu prețuri sub 1.000 euro/mp.

Atena Residence este brandul care a dezvoltat mai multe proiecte imobiliare de anvergura in Sectorul 3 al Capitalei, insumand un numar de peste 800 de apartamente deja finalizate si livrate catre clienti.

Locatie Atena Residence

Noul Proiect se afla pe Strada Drumul Gura Putnei si este alcatuit din 2 blocuri insumand 304 de apartamente, cu o arhitectura complexa si moderna, ce include si spatii verzi si de recreere.

Alte puncte de interes ale zonei reprezinta existenta mai multor scoli si gradinite atat de stat cat si private, transport public (autobuze) – pe noul bulevard, bazin olimpic de inot si centrul de activitati sportive langa noul parc, dar mai ales – punctul forte – cea mai mare zona comerciala din Bucuresti contine Metro, Auchan, Ikea, Jumbo, Kaufland, Kika, Jisk, Dedeman, Lidl, Leroy Merlin).

Zona in care construim este printre putinele zone din Bucuresti in care Primaria investeste, construind un nou bulevard cat si un Parc de Agrement – Parcul Teilor. Conexiunile cu mijloacele de transport in comun (metroutramvaiautobuz) sunt foarte facile.

Peste toate acestea se adauga legatura foarte rapida cu Centura Capitalei cat si cu Autostrada Soarelui.

Zona deosebit de linistita cu destinatie 100% locativa ce beneficiaza de multe spatii verzi si aer curat. Ca si proiectele anteriore si noul Ansamblul rezidential este alcatuit din apartamente foarte spatioase, decomandate si luminoase indiferent ca vorbim despre garsoniere, apartamente cu 2 sau 3 camere sau despre generoasele apartamente de tip penthouse cu terasa aflate la etajele superioare.

Accesul in bloc se face prin 2 intrari separate, care comunica una cu cealalta iar cele 2 lifturi de mare capacitate faciliteaza accesul catre etajele superioare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here