Fiecare dintre persoanele care s-au confruntat pana acum cu necesitatea gasirii unui mijloc de transport rapid cu care sa ajunga la destinatie, fie ca este vorba de locul de munca, o vacanta sau o intalnire importanta de afaceri, a clasificat serviciile de inchirieri auto ca fiind cea mai buna solutie in acest sens.

Cu siguranta persoanele care locuiesc in capitala si au un permis de conducere valabil se vor bucura sa afle ca ofertele de inchirieri auto sunt cat se poate de accesibile si variate. Exista mai multe companii in Bucuresti din care sa poata alege masina potrivita pentru orice calatorie, pliindu-se pe cerintele si exigentele conducatorilor auto. Cu siguranta clientii vor avea de unde sa aleaga mijlocul de transport sigur si rapid care li se potriveste.

Servicii de inchirieri auto din Bucuresti comparativ cu alte mijloacele de transport

Cu certitudine varianta inchirierii unei masini este o optiune mult mai buna decat orice alt mijloc de transport pe care conducatorii auto il au la dispozitie, atat din punct de vedere al costului, dar si al rapiditatii si confortului. Conducatorii auto vor ajunge la concluzia ca nu numai ca vor economisi bani, ci se vor bucura si de conditii de transport excelente.

Daca beneficiezi de un permis de conducere valabil, insa nu ai si un autoturism disponibil pentru deplasare poti apela serviciile de rent a car in Bucuresti oferite de firma Inchirieri-Masini.ro.

Pasii pe care trebuie sa ii urmeze clientii serviciilor de inchirieri pentru a preda si a prelua masina de inchiriat

Clientii companiilor de inchirieri auto trebuie sa urmeze anumiti pasi pentru a se asigura ca predau si preiau masina in cele mai bune conditii. Asadar, pentru:

  • Predarea masinii, clientii pot face acest lucru direct din aeroport sau masina poate fi livrata gratuit la adresa specificata. In momentul in care vor ridica masina, clientii vor trebui sa semneze un contract in care sunt specificate clauzele si conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca si tot acestia trebuie sa verifice in mod amanuntit autoturismul atat din punct de vedere tehnic, cat si estetic la partea exterioara si interioara.

Inchirieri auto din Bucuresti | rent a car in Bucuresti | Inchirieri-Masini.ro

inchirieri auto din Bucuresti

  • Returnarea masinii se va face la adresa sau pe raza municipiului Bucuresti in conditiile stipulate in contract. In ceea ce priveste carburantul, clientul va avea obligatia sa returneze masina cu rezervorul plin la fel ca in momentul in care a preluat de la compania WLC Rent a car. Nu in utimul rand, clientii care inchiriaza o masina fara sofer trebuie sa detina un permis de conducere de minim un an de zile. Daca potentialul client doreste sa incredinteze masina si altei persoane, aceasta va trebui sa fie mentionata in contractul de inchiriere auto pentru care se va achita si o taxa suplimentara in afara sumei necesare pentru inchirierea autoturismului.

Inainte de a lua decizia de a inchiria o masina, conducatorii auto trebuie sa isi raspunda la intrebarile foarte importante legate atat de agentia aleasa, cat si de procedura de inchiriere pentru a se asigura ca au luat cea mai buna decizie in acest sens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here