Plecarile in strainatate cu avionul presupun multe griji, printre care si grija pentru masina, pentru autoturismul proprietate personala, care poate ramane in fata blocului, intr-o parcare pe termen lung in Otopeni sau in garajul unui prieten.

Daca drumul pana la aeroport reprezinta una dintre grijile calatoriei, cu siguranta nu mai este cazul. Cea mai buna solutie este folosirea masinii proprietate personala pana la aeroport, masina care va fi parcata intr-o parcare privata situata la doar cateva minute distanta de mers pana la aeroport.

Parcare pe termen lung in Otopeni – preturi mai mici decat un taxi pana la aeroport

Persoanele care locuiesc in orasul de unde vor lua avionul, in capitala, insa la o distanta suficient de mare fata de aeroport trebuie sa ia in calcul serviciile de parcare privata langa aeroport Otopeni pentru ca ii va costa mult mai putin decat un taxi pana la aeroport.

Concret, o calatorie cu taxiul va costa mai mult decat parcarea masinii langa aeroport pentru cateva zile, pentru ca sunt foarte multe persoane care pleaca in city break.

Confortul masinii personale pana la aeroport si de la aeroport acasa

Un alt motiv pentru care conducatorii auto care pleaca in strainatate trebuie sa aleaga serviciile Park4Fly.ro este acela ca vor avea suficient de mult spatiu pentru bagaje. De aceea, solutia cea mai la indemana este masina proprietate personala, care este si confortabila si ofera foarte multa independenta.

Parcare privata langa aeroport Otopeni | Parcare pe termen lung in Otopeni | Park4Fly.ro

parcare privata langa aeroport Otopeni

Persoanele care parcheaza intr-o parcare privata langa aeroport vor avea posibilitatea de a gasi masina pregatita pentru drumul de intoarcere acasa.

Masina este in siguranta in parcarea privata

Nu in ultimul rand, un alt motiv pentru a alege parcarea privata in aeroport este aceea ca masina va fi supravegheata indeaproape in permanenta, nu va fi zgariata, lovita si nu vor lipsi bunuri din ea. Masinile parcate langa aeroport sunt in siguranta atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte, pentru ca exista numeroase camere de supraveghere si paza 24/24.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here