In ziua de azi, foarte multi oameni considera ca au nevoie de o canapea extensibila, pe care sa o poata folosi pentru oaspeti. Daca sufrageria dispune de un spatiu destul de mare, atunci da, o canapea extensibila este cea mai buna alegere.

Canapeaua, mobilier emblematic dintr-o camera de zi, exista astazi intr-o multitudine de modele pentru a se adapta la toate nevoile si toate gusturile. Atunci cand este vorba de achizitionarea unei canapele, se poate spune ca este o alegere putin dificila, deoarece pe piata exista o gama destul de variata. O canapea extensibila trebuie sa se potriveasca camerei in care este pozitionata si de asemenea sa aduca confortul dorit.

Care sunt criteriile de care trebuie sa tii cont atunci cand doresti sa achizitionezi o canapea extensibila?

Un prim criteriu ar fi dimensiunea sau mai bine zis, numarul de locuri. Se poate opta pentru o canapea extensibila de 2 locuri sau mai mare. Apoi, se va analiza forma. Care este forma dorita? Clasica? Coltar sau o canapea in forma de U? In general canapelele in forma de U sunt recomandate pentru camerele spatioase.

Elementul de pat al canapelelor variaza enorm in ceea ce priveste confortul si sprijinul. Unele sunt in regula numai pentru o utilizare ocazionala, in timp ce altele ofera un confort asemanator celui oferit de pat si sunt facute sa faca fata utilizarii frecvente.

Canapea extensibila de 2 locuri | Canapea extensibila | CasaEduard.ro

canapea extensibila de 2 locuri

In cazul in care se doreste o canapea extensibila de zi cu zi care sa poata fi utilizata in mod regulat, clientii ar trebui sa se asigure ca primesc confortul si sprijinul maxim ca cel oferit de un pat in primul rand. Pe de alta parte, in cazul in care canapeaua va fi utilizata rar ca pat, va trebui sa se verifice daca ofera un nivel ridicat de confort ca si scaun.

Un alt aspect important ce trebuie luat in considerare este pentru ce camera se doreste achizitionarea unei canapele extensibile, deoarece acest lucru va influenta foarte mult stilul si dimensiunea. www.casaeduard.ro recomanda achizitionarea unei canapele care sa se potriveasca spatiului. Nu are rost sa se opteze pentru o canapea extensibila care nu se potriveste scopului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here