Dantura joaca un rol extrem de important in ceea ce priveste masticatia, vorbirea corecta, dictia, dar si aspectul estetic al pacientilor, iar atunci cand, din nefericire, adultii isi pierd unul sau mai multi dinti trebuie sa ia masuri cat mai repede cu putinta. Una dintre cele mai practice solutii pe care le au astazi pacientii la dispozitie este sa opteze pentru un implant dentar sau chiar pentru mai multe, in functie de nevoile pe care le au. Randurile care urmeaza sunt foarte utile pentru persoanele care isi doresc sa se simta bine in propria piele si sa poata zambi larg, fara a se simti stanjenite in preajma prietenilor si a familiei.

Dinti foarte cariati, imposibil de reparat

Unul dintre cazurile in care adultii au nevoie de implanturi dentare este acela in care dintii lor sunt deja foarte afectati si au ajuns intr-un stadiu in care nu mai pot fi reparati, ci trebuie inlocuiti. Este recomandat ca schimbarea sa fie realizata cat mai repede cu putinta. Medicii stomatologi sustin ca implanturile trebuie realizate dupa extractie, atunci cand cavitatea bucala este vindecata complet, insa nu a avut inca timp sa se obisnuiasca cu unul sau mai multe goluri.

O dantura din nou completa si frumoasa

In momentul in care pacientii constata ca intampina dificultati in a manca sau in a vorbi in mod corect, cel mai bine este sa apeleze la serviciile unui cabinet stomatologic unde medicii sunt foarte bine pregatiti. In acest fel, adultii pot beneficia de tratamente excelente la clinica vedetelor acum accesibila tuturor si se pot bucura din nou de o dantura frumoasa si completa, datorita careia zambetul si rasul sa fie din nou ingredientele unor zile implinite si fericite.

Implant dentar | clinica vedetelor acum accesibila tuturor | DentalProgress.ro

implant dentar

Tratamentele alternative nu reprezinta solutii viabile

Nu in ultimul rand, persoanele care isi doresc sa aiba parte de dinti frumosi si sanatosi pot apela cu incredere la implanturi atunci cand celelalte tipuri de tratamente nu sunt pe placul lor. De exemplu, dintii pot fi tratati si cu ajutorul coroanelor dentare, insa acestea presupun mai multe sedinte si au o rata de succes mai mica decat implanturile. Medicii de la https://dentalprogress.ro sunt suficient de bine pregatiti pentru a se ocupa atat de realizarea coroanelor, cat si de implanturi, insa varianta din urma este una mult mai durabila si mai eficienta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here