In Romania, oamenii percep altfel tendintele de pe piata imobiliara la nivel european. In ultimii ani, reprezentarea imobiliara, specifica tarilor europene dezvoltate, reprezinta o optiune din ce in ce mai des intalnita in preferintele proprietarilor, fie ca este vorba despre persoane fizice, fie ca este vorba despre persoane juridice – chiar si in preferintele dezvoltatorilor imobiliari. Serviciile de administrare imobile Bucuresti aduc numeroase avantaje, iar oamenii au motive foarte bine intemeiate pentru a face o asemenea alegere.

Ce beneficii aduc serviciile de reprezentare imobiliara si de administrare imobile

In contextul societatii moderne actuale, serviciile de reprezentare dezvoltator imobiliar sunt din ce in ce mai bine conturate in ochii proprietarilor. Beneficiile lor sunt legate de promovarea proprietatii, de gestionarea impecabila a acesteia, de obtinerea unui pret foarte bun pentru proprietatile vandute sau inchiriate, precum si de reprezentarea proprietarului in calitate de vanzator in raport cu cumparatorii. Mai mult decat atat, timpul pe care proprietarii l-ar fi pierdut in acest scop il pot folosi in scopuri mult mai importante, primind un raport lunar, in care sunt specificate platile efectuate de reprezentantul imobiliar si incasarile primite.

Potrivit specialistilor https://imobilis.ro, reprezentantii imobiliari sunt capabili sa faca o analiza foarte buna a pietei de profil, cu ajutorul careia sa actioneze in consecinta, in raport cu nevoile clientilor. De asemenea, acestia au rolul de a dezvolta solutii de marketing si promovare, astfel incat sa creasca vizibilitatea proprietatii.

Ce stie sa faca un reprezentant imobiliar in comparatie cu un agent imobiliar?

Cei care doresc sa apeleze la astfel de servicii trebuie sa faca diferenta intre agentul imobiliar si reprezentantul imobiliar. In timp ce agentul urmareste concretizarea tranzactiei, reprezentantul pune accent pe interesele proprietarului sau ale clientului, ceea ce inseamna ca, indiferent daca se doreste vanzarea sau inchirierea unei proprietati, tranzactia este supravegheata de un specialist in domeniu.

Administrare imobile Bucuresti | reprezentare dezvoltator imobiliar | Imobilis.ro

administrare imobile Bucuresti

Reprezentantii imobiliari au obligatia de a intreprinde actiuni in concordanta cu dorintele clientilor, profesionistii fiind responsabili de evaluarea proprietatii si de oferirea serviciilor de consultanta referitoare la pret. In plus, tot reprezentantii imobiliari fotografiaza imobilul dupa ce il pregatesc temeinic, realizeaza un text de prezentare a proprietatii si isi reprezinta clientii online, telefonic si chiar si fizic in momentul vizionarii proprietatii de catre potentialii clienti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here