Eliminarea parului nedorit a devenit o adevarata corvoada pentru femeile ocupate. Epilarea cu ceara in salon sau folosirea aparatelor de ras sau de epilat in intimitatea propriei locuinte sunt proceduri destul de dureroare si costisitoare, in timp.

In ultimii ani, a aparut o noua tehnica de indepartare a parului si anume epilarea totala la salon cu ajutorul SLP, cea mai noua si buna tehnologie pentru epilarea definitiva cu rezultate garantate!

Aceasta procedura a castigat tot mai mult teren in fata clientelor care vor sa scade de aspectul inestetic al picioarelor neepilate sau de foliculita ce apare de fiecare data dupa epilare.

Intrebari frecvente despre epilarea totala la salon

Avand in vedere ca aceasta procedura este relativ noua pe piata, clientele au, in continuare, o multime de intrebari:

  • cum se realizeaza de fapt epilarea? Lumina emisa de aparat distruge foliculul de par ceea ce contribuie la incetinirea cresterii. Cu doar o singura sedinta, clientele reusesc sa scape de aproximativ 30% din firele de par de pe suprafata corpului fiind insa nevoie de mult mai multe sedinte pentru indepartarea completa;
  • unde poate fi folosit acest aparat? Orice parte a corpului poate fi epilata, de la axila si pana la picioare, inghinal, mustata sau spate. La FreeStyleBeauty, epilarea se realizeaza in conditii de siguranta, echipamentele fiind corect sterilizate si igienizate dupa fiecare utilizare;
  • este dureroasa? Categoric, nu! Intensitatea luminii se stabileste in functie de fiecare clienta in parte, fara a resimti nici cel mai mic discomfort;

Epilarea totala la salon | Tratament de par cu botox | FreeStyleBeauty.ro

tratament de par cu botox

  • care sunt costurile? Evident, sedintele de epilare definite costa mai mult decat cele cu ceara, insa costurile sunt amortizate in timp. Pentru informatii detaliate despre fiecare zona a corpului, clientii pot accesa site-ul FreeStyleBeauty.ro.
  • parul nedorit dispare complet? Foliculul de par este distrus in totalitate, iar procesul de crestere este vizibil incetinit. Cu toate acestea, se recomanda ca pacientele sa revina, in fiecare an, la o sedinta de intretinere.

Serviciile oferite la FreeStyleBeauty sunt de o calitate superioara si cuprind inclusiv masaj, manechiura si cosmetica. Clientele vin intr-un numar foarte mare si pentru tratamentul de par cu botox, unul dintre cele mai apreciate modalitati de indreptare a parului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here