In ciuda faptului ca soferii au cunostinte despre cum ar trebui sa se ocupe de diferite tipuri de defectiuni tehnice la masina personala, exista situatii in care cel mai bine este sa lase totul pe mana specialistilor de la o companie de tractari auto, pentru a se asigura ca se pot urca din nou la volan in siguranta.

In randurile ce urmeaza, conducatorii auto pot descoperi principalele situatii in care trebuie sa apeleze la specialisti in domeniu, astfel incat sa fie in legalitate.

Autoturisme neimatriculate ori neintregistrate in Romania

Una dintre situatiile in care soferii trebuie sa apeleze la o companie de tractari este atunci cand achizitioneaza autoturisme din strainatate, autoturisme care nu sunt inmatriculate sau inregistrate in Romania. Astfel de masini nu pot fi conduse pe strazile din tara, intrucat nu sunt inca in legalitate in Romania. Ideal este ca soferii sa nu riste sa ia amenzi usturatoare pentru doar cateva sute de kilometri. Cel mai bine este sa isi aduca masinile pe o platforma pana in orasul in care planuiesc sa le inregistreze si inmatriculeze.

Masini destinate pentru programul de casare Rabla

Programul de casare Rabla este unul care a inregistrat un succes imens in Romania, datorita avantajelor de care soferii au astfel parte. Atunci cand autoturismele trebuie transportate pana in locatia in care urmeaza sa fie casate, ele trebuie neaparat duse pe o platforma, pentru ca soferii sa fie siguri ca totul este in regula. La sfarsitul procedurii de predare, conducatorii auto primesc un voucher consistent, pe care il pot folosi pentru a-si cumpara autoturisme noi.

Defectiuni tehnice

Un alt caz in care soferii trebuie sa apeleze la tractari auto Bucuresti este acela in care masinile pe care le conduc au defectiuni majore, din cauza carora autoturismele nu mai pornesc. Poate fi vorba despre probleme la motor sau despre alte tipuri de defectiuni, pe care soferii nu trebuie sa incerce sa le rezolve singuri. Specialistii de la o companie de profil se pot deplasa la fata locului intr-un timp foarte scurt, pentru a face initial o scurta analiza a cauzei problemelor tehnice si pentru a le rezolva pe loc, daca este posibil sau pentru a transporta masinile pana la un service.

Baterie epuizata

Nu in ultimul rand, atunci cand soferii realizeaza ca au ramas fara curent de la baterie, trebuie sa cheme la fata locului specialisti in domeniul auto, care au capacitatea de a reincarca bateria pana cand conducatorii auto ajung pana la un centru de unde isi pot cumpara noi consumabile.

Tractari auto non-stop la cele mai mici preturi | AloTractari.ro

tractari auto

Reprezentantii https://alotractari.ro/ pot oferi ajutor soferilor in toate situatiile de mai sus. Recomandat este ca niciun conducator auto sa nu incerce sa se ocupe de lucrari complicate, pentru a nu se expune unor riscuri majore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here