Vacanta este perioada mult asteptata, in care oamenii merita sa lase grijile acasa si pur si simplu sa se bucure de ceea ce le ofera destinatia aleasa. In cazul in care concediul are loc intr-o alta tara sau in alt oras decat Bucurestiul, soferii au acum posibilitatea de a-si lasa autoturismele intr-o parcare privata la aeroportul Otopeni care este foarte bine organizata, dar si supravegheata in permanenta!

Informatii utile despre parcare

Park4Fly.ro a organizat foarte aproape de cel mai mare aeroport din Romania, Henri Coanda o parcare privata utila si practica pentru conducatorii auto care nu au incredere sa-si lase autoturismele pe marginea strazii in Capitala. Este vorba despre un spatiu amenajat la doar 800 de metri de aeroport, iar clientii pot beneficia inclusiv de transport gratuit pana la Terminalul de Plecari, dar si de la Terminalul de Soriri pana la parcare. Mai mult, parcarea este monitorizata video in permanenta, avand totodata si paza 24/7. Atunci cand conducatorii auto sunt in vacanta, ei au posibilitatea de a accesa sistemul de supraveghere video online, pentru a se asigura ca totul este in regula cu masina personala.

Cand trebuie achitata parcarea?

Soferii care opteaza pentru parcare la aeroport Henri Coanda au posibilitatea de a achita tariful aferent integral atat cu numerar, cat si cu cardul atunci cand ajung la Park4Fly. O alta varianta de plata este aceea prin banca, in functie de nevoile personale a fiecarui client.

Identificarea parcarii

Imediat dupa realizarea unei rezervari online sau telefonic pentru un loc de parcare, soferii primesc un e-mail de confirmare, in care sunt informati de adresa exacta, dar si locatia pe Google a parcarii. Mai mult, pe DN1 exista un semn care indica modul in care se poate ajunge in parcarea Park4Fly.

Transfer pana la aeroport

Avand in vedere ca Terminalul de Plecari este la 800 de metri distanta de parcare, clientilor li se asigura in permanenta un shuttle bus care sa ii tansporte chiar pana la usa aeroportului. Toate transferurile sunt realizate individual, pentru ca nimeni sa nu astepte. Cu toate acestea, daca traficul este foarte aglomerat la orele de varf, clientii trebuie sa fie constienti ca procedura de transfer poate dura pana la 15 minute.

Parcare privata la aeroportul Otopeni | parcare la aeroport Henri Coanda | Park4Fly.ro

parcare privata la aeroportul Otopeni

Extinderea perioadei pentru locul de parcare

In cazul in care vacanta ajunge sa se prelungeasca, fie ca avionul a fost intarziat sau anulat, fie ca au fost castigate cateva zile in plus, perioada aferenta locului de parcare poate fi prelungita. Soferii trebuie sa se asigure, insa ca anunta compania in timp util. Zilele suplimentare se achita la ridicarea masinii. Mai multe detalii pe https://park4fly.ro .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here