Iubitorii genului de fictiune istorica au placuta surpriza de a investi in carti ieftine online care fac legatura intre prezent si trecut, care ofera explicatii pentru ziua de azi si care ajuta cititorii sa anticipeze modul in care va evolua societatea.

Acest gen nu este pentru toata lumea, numai cititorii care inteleg cu adevarat ce presupune aceasta lectura si care apreciaza astfel de povesti vor gasi cartile din oferta https://www.printrecarti.ro foarte atractiva.

Carti ieftine online de fictiune istorica populare in intreaga lume

Una dintre cele mai cunoscute carti de citit din domeniul fictiune istorica este “Caderea Uriasilor”, scrisa de Ken Follett, in care sunt prezentate destinele unor familii din SUA, Germania, Rusia, Anglia si Tara Galilor in contextul evenimentelor din perioada 1911—1924, avand in centru Primul Razboi Mondial. Aceasta carte este scrisa intr-un context bine conturat, bazat pe povesti politice, de dragoste, cu intrigi si multa pasiune.

O alta carte apreciata de iubitorii genului de fictiune istorica este “Intr-o noapte de iarna” scrisa de Simon Sebag Montefiore, o alegere foarte buna pentru toti cititorii care sunt curiosi despre ceea ce presupune perioada stalinista. Cartea este bazata pe fapte reale, pe personaje reale, conducatori politici, reprezentanti ai serviciilor secrete, dar si ai armatei URSS.

Carti ieftine online | carti de citit | PrintreCarti.ro

carti ieftine online

Nu in ultimul rand, cartea “Romanovii” scrisa de Simon Sebag Montefiore reprezinta un proiect ambitios care acopera cele trei secole in care aceasta dinastie, Romanovilor a influentat istoria Rusiei. Aceasta carte este o lectura istorica, bazata pe studiul mai multor documente publice si scrisori private, necunoscute publicului larg. Romanul contureaza un tablou autentic si o analiza psihologica a personajelor istorice intr-un mod original.

Pentru iubitorii istoriei si culturii chineze, specialistii recomanda romanul “Imparateasa Orhidee” scrisa de Anchee Min si “Imparateasa” scrisa de Shan Sa, doua carti foarte bine redactate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here