Motivele pentru care unii oameni pot avea nevoie de ajutorul unui cadru ortopedic sunt diferite, insa cel mai des sunt folosite fie de persoanele care se afla intr-o perioada de recuperare medicala, fie celor care au nevoie de sustinere in timpul mersului.

Drept urmare, alegerea tipurilor de cadre de mers ar trebui sa se faca in functie de nevoile si de problema pentru care este necesar un astfel de dispozitiv medical. Aceste cadre au rolul de a oferi suport in timpul deplasarii, astfel incat pacientii sa nu mai depinda de o persoana insotitoare.

Care sunt tipurile de cadre de mers pentru perioada de recuperare medicala?

Principalele cauze pentru care oamenii se afla intr-o perioada de recuperare medicala sunt un accident sau o interventie chirurgicala complicata.

Daca in perioada imediat urmatoare unor astfel de situatii, mai util se va dovedi a fi un fotoliu rulant, pe parcurs ce pacientii incep sa isi recapete treptat mobilitatea, forta si abilitatea de deplasare, acestia vor avea nevoie numai de o sustinere pentru momentele in care obosesc.

Fotoliu rulant | Cadre de mers | TesaMedical.ro

cadre de mers

Astfel ca un cadru simplu, cu 4 picioare, care poate fi pliabil sau reglabil pe inaltime, este un dispozitiv medical de reabilitare potrivit in aceasta situatie.

Care sunt tipurile de cadre de mers pentru persoanele care au probleme de echilibru?

Alte categorii de persoane care mai folosesc cadrul de mers pentru deplasare sunt cei care au probleme de echilibru, cauzate de varsta inaintata sau de unele afectiuni medicale. In astfel de cazuri, cadrele ortopedice ar trebui sa fie mai usor de folosit, motiv pentru care se recomanda un cadru care are roti frontale.

Totodata, exista pe piata si cadre ortopedice care sunt dotate si cu sezut, astfel incat cel care il foloseste sa se poata odihni oriund s-ar afla. O gama variata de astfel de cadre de mers poate fi gasita in magazinul online TesaMedical.ro.

Prin urmare, diversitatea de tipuri si modele de cadre ortopedice permite ca orice persoana care intampina dificultati de echilibru sau de deplasare sa se poata bucura de sprijin in timpul unei plimbari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here