Acest oraș miraculos se numește Marinaleda, este condusă de Juan Manuel Sanchez Gordillo și este perfect din multe puncte de vedere: aici nu există criminalitate, nu există șomaj, iar salariul minim pe economie este 1.200 de euro. O utopie socialistă, sau realitate?

Se pare că este purul adevăr, în acest orășel șomajul este extrem de redus, in plus, locuitorii au libertatea de a-și clădi casele oriunde vor. Marinaleda se găsește la numai câțiva kilometri de Sevilla, în Spania. Aici locuiesc un număr de 2.750 de cetățeni, conform The Mirror.

Vezi oferte pret avion cu destinatia Spania!

Marinaleda este unul dintre cele mai prospere orașe din lume, orașul de pe valea Campina este în mijlocul plantațiilor de măslini și a câmpurilor de grâu, fiind și în realitate o apariție care se apropie mult de modul în care ne imaginăm paradisul.

uan Manuel Gordillo a condus orășelul Marinaleda încă din 1979, părerea lui despre societate este următoarea: ,,Trebuie să ne regândim valorile, ca societate de consum, precum și valoarea pe care o acordăm banilor, egoismului și individualismului.

Citeste tot articolul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here