Utilizarea unui computer nu mai este o necunoscuta pentru foarte multi oameni, unii avand mai multe cunostinte din sectorul IT decat altii si avand deci nevoie de un computer mai performant.

Cu toate acestea si pretul unui astfel de device electronic este foarte important pentru multi utilizatori. Drept urmare, cei mai multi dintre ei vor cauta un computer care sa aiba un raport avantajos din punct de vedere al pretului si performantelor, solutia in acest caz fiind gama de calculatoare refurbished.

Ce sunt calculatoarele refurbished?

Profesionistii din sectorul IT au nevoie, in general, de computere cat mai performante, care sa le permita utilizarea celor mai noi programe si aplicatii. Dar in multe situatii chiar si acestia pot utiliza fara probleme calculatoare refurbished, deoarece nivelul de performanta al acestora este unul ridicat, facand parte din generatii actuale.

Performanta ridicata este deci si una dintre caracteristicile specifice ale acestui tip de calculatoare: calculatoare performante, de generatii actuale, vandute la preturi avantajoase. De obicei, acestea provin de la mari companii care practica politica de leasing pentru computere, in urma careia calculatoarele sunt inlocuite la o anumita perioada de timp, ca de exemplu o data la 2 ani.

Cei care preiau computerele utilizate le trec ulterior printr-un amplu proces de verificare si reconditionare, astfel ca la final, calculatoarele functioneaza similar cu variantele lor noi. Astfel de computere pot fi gasite in magazinul online It-Sh.ro, la preturi foarte bune.

Calculatoare refurbished | calculatoare second hand | It-Sh.ro

Calculatoare refurbished

Cu ce se diferentiaza calculatoarele refurbished de restul?

Calculatoarele rconditionate sunt alese de cei care au nevoie de un computer performant, dar pentru care nu sunt dispusi sa plateasca sumele impresionante pe care le au calculatoarele de ultima generatie de pe piata. Totusi, calculatoarele second hand sunt si ele o solutie avantajoasa pentru cei care le folosesc pentru activitati obisnuite, precum email-uri, scrierea de documente, vizionare filme , videoclipuri sau alte activitati online.

Raportul performanta-pret este deci principalul criteriu care face calculatoarele refurbished sa fie preferate in detrimentul altor tipuri de calculatoare. In plus, acestea beneficiaza si de perioada de garantie, adesea la fel ca in cazul calculatoarelor noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here