Este bine cunoscut faptul ca întreprinderile care au ca obiect de activitate comertul cu carti vechi sunt anticariatele. Pe langa vanzarea de carti, anticariatele si-au dezvoltat si o ramura de achizitii carti, din dorinta de a-si imbogati propria colectie.

Prin urmare, este lesne de inteles ca autorii anunturilor de genul „cumpar carti vechi” sunt anticariatele. Au ales acest mod pentru a-si promova activitatea de cumparari de carti – care este mai putin cunoscuta – iar mediul in care sunt intalnite tot mai des este cel online.

De ce apeleaza anticariatele la anunturile „cumpar carti vechi”?

Un prim motiv pentru care anticariatele apeleaza la acest gen de anunturi este mentionat si la inceputul articolului, adica pentru a-si creste si diversifica propria colectie. Exista insa si alte motive pentru care anticariatul CumparCarti.ro, de exemplu, apeleaza la publicarea de anunturi in mediul online prin care isi anunta intentia de a cumpara carti.

Cumpar carti la kilogram | Cumpar carti vechi | CumparCarti.ro

cumpar carti vechi

Unul dintre ele este dorinta de a salva cat mai multe carti de la disparitie, deoarece, in momentul in care isi doresc sa scape de anumite carti, unii oameni sunt foarte radicali. O modalitate la care oamenii apeleaza pentru a scapa de carti este fie aruncarea acestora la gunoi, fie chiar in foc.

De asemenea, un alt motiv este acela de a veni in ajutorul oamenilor, atat in cazul celor care isi doresc sa scape de carti pentru a obtine mai mult spatiu in casa, cat si in cazul celor care au nevoie de bani. Vanzarea de carti catre anticariate, prin intermediul anunturilor care pot avea diferite formulari, chiar si „cumpar carti la kilogram”, reprezinta una dintre cele mai simple si rapide modalitati de a face rost de bani.

Cum ar trebui sa arate cartile vandute anticariatelor?

Un avantaj major, de care se bucura cei care decid sa isi vanda cartile anticariatelor, este faptul ca nu exista decat o singura conditie de respectat: cartile trebuie sa se afle intr-o stare buna.

Prin urmare, vanzarea cartilor catre anticariate reprezinta un proces avantajos pentru toti, de la vanzatorul de carti, la anticariat si chiar pentru carti, care primesc o noua viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here