Mobilierul medical are un rol important in procesul de recuperare al pacientilor, dar si in modalitatea de ingrijire a acestora in timpul spitalizarilor. Personalul medical are nevoie de toate instrumentele medicale pentru a oferi pacientilor cele mai bune conditii pentru vindecare.

Rolul mobilierul medical

In primul rand, un mobilier medical adecvat le ofera bolnavilor un plus de confort. Paturile de terapie intensiva, spre exemplu, sunt prevazute cu functii complexe, toate putand fi controlate dintr-o telecomanda. Acestea sunt prevazute cu monitoare electrice, un real ajutor pentru personalul medical ce poate verifica rapid functiile vitale ale pacientilor. In plus, paturile sunt usor de reglat pe inaltime sau pot fi ajustate in diverse pozitii pentru a oferi un plus de confort bolnavilor.

In al doilea rand, diversele piese de mobilier ajuta la simplificarea actului medical (consultatie, recoltare analize). Canapelele de examinare, scaunele de recoltare sau mesele de operatie trebuie sa corespunda standardelor europene in vigoare astfel incat sa vina in ajutorul personalului medical si implicit al pacientilor. In magazinul online Med-Tehnica.ro exista o gama variata de mobilier, la preturi avantajoase.

Nu in ultimul rand, obiectele de mobilier au un impact vizual asupra pacientilor si pot influenta starea de spirit a acestora. Spre exemplu, un spital dotat cu mobilier nou si inovator reuseste sa ofere mai mult incredere in calitatea actului medical. Pacientii au nevoie de asigurari permanente ca se afla pe maini bune atunci cand ajung la medic, iar miciile detalii din incapere pot face diferenta.

Mobilier medical | uniforme medicale | Med-Tehnica.ro

Mobilier medical

Toti cei interesati, pot accesa site-ul magazinului Med Tehnica si pot intra in posesia unor produse originale apartinand unor branduri consacrate pe piata. De la mobilier si pana la aparatura medicala, uniforme medicale sau instrumente, toate pot fi achizitionate cu doar un singur click.

Pretul de achizitie este unul accesibil, calitatea fiind net superioara. Produsele comandate sunt livrate direct la usa in maxim 2-3 zile, in functie de disponibilitatea afisata pe site. In cazul comandarii unor produse ce nu se afla in stoc, clientii pot astepta pana la 6 zile lucratoare pentru a intra in posesia acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here