Desi blana naturala a devenit un subiect de polemica intre sustinatorii drepturilor animalelor si designerii de moda, inca se mai afla in tendintele fashion, numeroase reprezentante ale sexului frumos alegand haine cu o croiala moderna si confortabile.

Inainte de a investi intr-o haina blana de dama, cumparatoarele trebuie sa tina cont de mai multe aspecte, astfel incat sa faca alegerea corecta. In aceasta idee, reprezentantii http://www.carolinadesign.ro/ aduc in prim plan aspectele esentiale de care femeile trebuie sa tina cont, pentru a le purta cat mai mult timp si pentru a se potrivi cu restul tinutelor din garderoba personala. Pe langa deja celebrele haine de blana, oferta de caciuli de blana a magazinului online este foarte variata, acestea asortandu-se din punct de vedere al culorii, si aspectului cu tipul de alte piese vestimentare.

Fii atenta la calitatea blanii inainte de a investi intr-o haina pentru intreaga iarna

Calitatea blanii naturale din care este realizata haina este foarte importanta. Defectele pielii pot determina si deteriorarea calitatii blanii. Este foarte important ca blana sa fie corect tratata, sa aiba o nuanta placuta si sa nu fie rupt parul pe anumite zone.

Conteaza foarte mult si lungimea firului de par al blanii, hainele care au spicul mai scurt si puful mai scurt, fiind considerate de o calitate mai buna. In plus, modul in care se simte blana la pipait este la fel de important. Blana poate fi mai fina sau mai aspra, mai moale sau mai matasoase, iar de acest aspect conteaza si calitatea finisajelor.

Haina blana de dama | caciuli de blana | www.carolinadesign.ro

haina blana de dama

In magazinul online Carolina Design sunt disponibile numeroase tipuri de haine de blana, in diferite culori si modele, insa pentru a fi cat mai serioase si mai sobre, doamnele pot opta pentru haine de blana in culorile naturale, iar pentru a participa la evenimente mai extravagante, doamnele si domnisoarele pot opta pentru haine de blana in culori mai tari, precum roz, mov sau albastru pe care sa le poarte pentru a fi in trend. Nu in ultimul rand, designul hainelor de blana este foarte important, deoarece un model cu un design deosebit se va potrivi la diferite ocazii si tinute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here