Autoturismele trebuie intretinute in permanenta, pentru a putea fi utilizate in parametri optimi in trafic. Soferii trebuie sa fie mereu in siguranta atunci cand sunt la volan, atat pentru a se asigura ca ajung bine la destinatie, cat si pentru a proteja ceilalti participanti la trafic. Din pacate, exista situatii in care problemele tehnice sunt inevitabile, iar atunci cand ele apar, conducatorii auto trebuie sa apeleze la un service auto in Bucuresti bun, unde specialisti in domeniu sa se ocupe de reparatii in timp util.

Probleme la motor

Motorul este piesa centrala a tuturor autoturismelor, iar atunci cand acesta da semne ca nu mai functioneaza bine, conducatorii auto trebuie sa mearga cat mai repede la un service auto, pentru a vedea ce s-a intamplat. Printre semnele care pot indica defectiuni tehnice se numara zgomotele puternice, incapacitatea autoturismelor de a mai rula in mod normal, dar si prezenta fumului de sub capota.

Schimbarea curelei de distributie

O alta problema pe care soferii nu trebuie sa incerce sa o rezolve singuri este referitoare la schimbarea curelei de distributie. Aceasta piesa este foarte importanta pentru functionarea normala a motorului. Mai exact, cureaua de distributie are rolul de a asigura sincronizarea arborelui cotit cu ambele capte de cilindru, pistoanele, dar si valvele. Cu cat trece mai mult timp, cu atat cureaua de distributie se uzeaza si mai tare. Ideal este ca toti conducatorii auto sa o schimbe la un service autorizat o data la 5 ani.

Incarcari freon auto | service auto in Bucuresti | www.nordgarage.ro

service auto in Bucuresti

Radiatorul

Radiatorul are rolul de a tine sub control temperatura pe care motorul o dezvolta, dar si de a impiedica aparitia a diferite disfunctii la nivelul motorului. Soferii care doresc sa se bucure inclusiv de un sistem de racire bun al masinii, trebuie sa se asigure ca radiatorul functioneaza intotdeauna in parametri normali, iar pentru ca acest lucru sa se intample, din cand in cand este nevoie sa-si lase masinile pe mana specialistilor. Acestia vor sti cum trebuie realizate procedurile de incarcari freon auto.

Probleme la sistemul de transmisie

Nu in ultimul rand, sistemul de transmisie este foarte important la orice masina. Atunci cand el se defecteaza, masinile nu au mai au capacitatea de a raspunde la comenzi. Manopera este una delicata, de care mecanicii de la https://www.nordgarage.ro/ se pot ocupa cu profesionalism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here