Orice dinte lipsa are un efect puternic asupra fizionomiei fetei, dar mai ales asupra functionalitatii cavitatii bucale. In plus, lipsa dintilor reprezinta un motiv pentru care foarte multi oameni se confrunta cu o stima de sine scazuta.

De aceea, restaurarea danturii trebuie sa fie unul dintre principalele obiective ale celor care se confrunta cu astfel de situatii, iar oamenii care sunt in cautarea unui tratament performant si eficient de implant dentar in Bucuresti, pot merge la clinica stomatologica Elveto Dent, care face parte din topul celor mai performante clinici dentare.

Care sunt efectele cauzate de lipsa dintilor?

Un dinte lipsa poate ca nu va afecta vizibil mastecatia, cum ar fi in cazul lipsei mai multor dinti, insa estetica zambetului va avea cu siguranta de suferit. Daca pacientul nu merge la stomatolog pentru a inlocui cat mai repede dintele sau dintii lipsa, osul maxilarului se va resorbi, ceea ce va ingreuna procesul de restaurare a danturii.

Clinica dentara Eleveto Dent | Implant dentar in Bucuresti | Elveto-Dent.ro

 implant dentar in Bucuresti

De asemenea, lipsa unui numar mare de dinti va duce si la aparitia unor modificari importante in ceea ce priveste structura fetei, care vor da impresia de imbatranire prematura. Chiar si dintii invecinati sunt afectati de lipsa unuia sau mai multor dinti, cei ramasi fiind predispusi la schimbarea pozitiei.

Inlocuirea dintilor lipsa cu implantul dentar reprezinta una dintre cele mai eficiente solutii, chiar si in cazul resorbtiei osoase, deoarece la Elveto-Dent.ro pot fi realizate si proceduri de aditie de os, care sa permita inserarea implantului.

Ce avantaje ofera tratamentul cu implant dentar?

Unul dintre cele mai importante avantaje pe care le ofera implantul dentar este recapatarea increderii si a stimei de sine, ca urmare a unui zambet frumos si sanatos. Acest lucru este posibil deoarece implantul dentar se comporta si arata ca dintele natural.

Faptul ca are o durata de viata indelungata si o rata de succes foarte mare, de pana la 98% din cazuri, reprezinta alte motive pentru care oamenii ar trebui sa isi restaureze dantura cu implant dentar, la clinica dentara Eleveto Dent.

In concluzie, implantul dentar poate fi cea mai buna solutie pentru restaurarea danturii si recapatarea zambetului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here