GRAVIOLA JUICE, sustinuta in medicina romaneasca. Iata ce beneficii aduce sanatatii

GRAVIOLA JUICE. In 1997 s-a descoperit ca Acetogeninele din graviola au o putere de 10.000 ori mai mare decat Adriamycin, un medicament chimioterapeutic. Acetogeninele din graviola au avut efecte citotoxice excelente, rezultand distrugerea completa a cancerului. Si medicii romani au acceptat meritele acestui suc de graviola juice care a salvat mii de oameni de la cancer.

Oamenii de stiinta recomanda graviola ca un tratament pentru cancer. Poate fi administrat indiviual sau impreuna cu medicamentele conventionale.

GRAVIOLA juice, in medicina romaneasca. Ovidiu Bojor este un renumit farmacist si fondator al Fitoterapiei moderne in Romania. El recomanda graviola impotriva cancerului. Ovidiu Bojor detine titlul de Senior Honoris Causa, brevet acordat de catre Forumul Presedintilor Patronatelor din Romania si Diploma de Merit Academic, acordata de presedintele Academiei Romane.

Totodata, profesor asoc. dr. Corneliu Moldovan, directorul Institutului National pentru Medicina Complementara si Alternativa “Prof. Dr. Florin Bratila” recomanda GRAVIOLA impotriva CANCERULUI.

Vezi filmuletul cu prezentarea sucului de GRAVIOLA la ”Al V-lea Congres National cu Participare Internationala de Medicina Integrativa“ la Institutul National pentru Medicina Complementara si Alternativa “Prof. Dr. Florin Bratila”

Graviola este un copac vesnic verde ce creste in regiunile tropicale. Fructul sau este tepos, verde, cu carnea alba si foarte moale, cu seminte mari si negre. Aroma sa poate varia de la picant la foarte dulce. Miezul poate fi consumat ca atare sau poate fi folosit pentru a prepara diverse bauturi.

Dupa ce a fost studiata si cercetata, graviola poate actiona benefic in cazul mai multor forme de cancere: plaman, san, prostata, pancreas, ficat, limfom, etc. Graviola este, totodata, o sursa naturala bogata de vitamina C, vitaminele din complexul B, si fibre dietetice.

CUMPARA SUC DE GRAVIOLA 100% PURRE

In anul 1997 Universitatea Purdue (SUA) a publicat un studiu care demonstra aceste proprietati anticancerigene. Acetogeninul din graviola juice blocheaza sursele de energie ale celulelor cancerigene, distrugindu-le. Celulele cancerigene au nevoie de foarte multa energie, insa lipsite de aceasta energie, celulele canceroase mor.

Cercetatorii de la Universitatea Purdue au demonstrat ca din 14 tipuri de acetogene, 13 sunt mai eficace contra cancerului de san decat medicamentele standard administrate in cazul acestei afectiuni.

Un alt studiu a avut loc in 2002 in Japonia. Soarecii carora li s-a provocat cancer de plamani au fost impartiti in trei categorii: fara medicatie, cu medicatie standard si cu acetogenin din graviola. Dupa 2 saptamani, doar soarecii tratati cu acetogenin din graviola erau inca in viata, iar tumorile erau cu 57,9% reduse, in comparatie cu grupa fara medicatie unde 4 din 5 soareci erau morti sau din cea cu terapie standard unde tumorile erau reduse cu 54,6%, dar jumatate din animale erau moarte.

Proprietati graviola: anticancerigene, antitumorale, antibacteriene, antiparazitare, hipotensiv, reduce ritmul cardiac, vasodilatator, sedativ, anticonvulsiv, antiviral, viermicid, digestiv, antifebril, ajutand la intarirea sitemului imunitar si prevenind racelile.

Elemente nutritive graviola: potasiu, magneziu, tiamina, cupru, acid folic si fier.

Substante graviola: annocatalin, annohexocin, annomo-nicin, annomontacin, annomuricatin 1/ B, annomuricin 1/ E, annomutacin, annonacin, annonacinone, annopentocin 1/C, cis-annonacin, cis-corossolone, cohibin 1/ D, corepoxylone, coronin, corossolin, corossolone, donhexocin, epomuricenin 1/B, gigantetrocin, gigantetrocin1/B, gigantetrocinone, gigantetronenin, goniothalamicin, isoannonacin, javoricin, montanacin, montecristin, muracin 1/G, muricapentocin, muricatalicin, muricatalin, muricatenol, muricatetrocin 1/B, muricatin C, muricin H, muricin I murico-reacin, murihexocin 3, murihexocin Ein durch C, murihexol, murisolin, robustocin, rolliniastatin 1 si 2, sabadelin, solamin, uvariamicin 1 si 4 xaticin.

Pentru obtinerea Juice-ului 100% pur, fructele sunt recoltate manual, selectate cu atentie, spălate, curatate prin peeling, eliminarea tulpinii si bazei. Din acestea se obtine prin sfaramare si amestecare o pasta care urmeaza a fi răcita si imbuteliata pasteorizat si aseptic.

Mineralele din graviola contribuie la intarirea oaselor si ajuta la prevenirea osteoporozei. Mai mult, acest fruct este eficient impotriva parazitilor interni si a viermilor, scade tensiunea arteriala, fiind benefic si pentru stari depresive, stres sau regenerarea celulor nervoase. Continutul sau bogat de fibre ajuta la procesul de digestie, previne constipatia si tulburarile digestive.

De asemenea, carbohidratii continuti de graviola sunt o sursa importanta de energie. Graviola este, totodata, folosit si contra parazitilor si a paduchilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here