Placa energetica cu biofotoni pentru si mai multa vitalitate!

Vibracell este un ultracomplex natural de multivitamine din sucuri concentrate, presate la rece din fructe, legume si ierburi. Caracteristicile acestora sunt amplificate de placa energetica cu biofotoni.

Vibracell nu contine aditivi, toate ingredientele sale fiind naturale. Mai mult, acest complex unic nu contine metale grele, pesticide sau erbicide.

Fiecare produs Vibracell contine si o placa energetica cu biofotoni cu rol de a furniza energie vibrationala.

De ce este Vibracell un produs unic in lume si care sunt beneficiile sale

Vibracell este rezultatul a 10 ani de cercetare, experienta si dezvoltare, fiind un produs unic in lume, datorita placutei energetice cu biofotoni. Aceasta placuta creste energia vibrationala Vibracell de la 5,950 la 16,950 unitati Bovis.

VIBRACELL = SUBSTANTA + ENERGIE

Vibracell ofera nu doar energie datorita substantelor sale sanatoase, cum o fac si alte multivitamine de top ofera mai mult, energie de vibratie catre celule.

Despre ce fel de energie vorbim?

Fiecare substanță are propriul camp de energie și fiecare camp de energie are propria polaritate. Polaritatea de cotitura stanga s-a demonstrat ca este nociva pentru sanatate, in timp ce polaritatea de cotitura dreapta fortifiaza sanatatea organismului. Produsele alimentare au, de asemenea, propria polaritate și energie de lumina fotonica.

Există acum o tendință în randul tuturor specialiștilor la nivel mondial să se concentreze mai mult pe valoarea energetică a hranei( putere calorica, kcal), care inclina spre polaritatea de cotitură stanga tot mai mult fiind puternic influenta negativ de poluarea a mediului și ceata industriala. Toate procesele de preparare și conservare implică nu numai o pierdere de vitamine, ci si o pierdere de energie. Alimente bogate in fotoni radiază toate acestea, o mulțime de energie (energie vibrație).

Placuta energetica cu biofotoni e o sursa inepuizabila de energie.

Aceste placute energetice au demonstrat dupa ani de cercetari si teste la peste 36 de Universitati de pe mapamond ca au o radiatie a energiei fotonice extrem de ridicate. Mancarurile si bauturile plasate deasupra lor obtin o energie fotonica vibrationala mult mai mare. Sub fiecare flacon, se gaseste o astfel placuta energetica cu biofotoni, care întareste zilnic energia vibrationala.

Doi profesori germani (Prof. Dr. Popp si Prof. Kohfink), au dovedit efectele pozitive ale acesteia: placuta energetica cu biofotoni creste energia vibrationala Vibracell de la 5,950 (ceea ce este deja o cifra ridicata) la 16,950 unitati Bovis (ceea ce este enorm). Aceasta este o dovada solida confirmata de teste stiintifice!

Placa energetica cu biofotoni NU-SI PIERDE VALABILITATEA!

Asadar, nu aruncati aceasta placuta. Puneti-o sub sticla dvs. de apa, fructe si legume sau orice alt tip de aliment cu 30 min inainte de a le consuma în scopul de a energiza, vitaliza produsele alimentare si bauturile dvs si a inmagazina la potential maxim minerale, vitamine, nutrienti din continutul acestora.

Vibracell contine numeroase elemente nutritive importante, precum magneziu, laptisor de matca, seleniu, L-carnitina, coenzima Q10, si acid folic. Toate ingredientele Vibracell sunt naturale si nu contin pesticide, erbicide, metale grele, conservanti sau aditivi chimici. Mai mult, datorita faptului ca este lichid, Vibracell este absorbit 100%.

CUMPARA VIBRACELL DE PE SITE-UL BIOSINERGIE.RO !

Cu un gust racoritor si delicios, acest produs ofera vitalitate si energie, fiind un fortifiant de top al imunitatii. El poate fi folosit de persoane de toate varstele si nu are contraindicatii cunoscute.

Mod de administrare Vibracell:

Este recomandat sa se bea Vibracell dimineata, inainte de micul dejun, cu exceptia cazului in care medicul recomanda altceva.

Inainte de a consuma, agitati bine flaconul. Luati doua lingurite (10 ml) de Vibracell într-un pahar cu apa (120 ml), amestecati bine cu o lingura de plastic (deoarece metalul indeparteaza energia vibrationala).

Flaconul trebuie pastrat intotdeauna pe placuta de energie si o data deschis, trebuie tinut in frigider. Acesta se consuma in termen de 2 luni de la deschidere, fiind recomandata o cura de minimum 3 luni (3 flacoane).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here