Pentru sanatatea si confortul membrilor familiei, serviciile de curatare saltele la domiciliu sunt foarte importante. Pentru ca oamenii isi petrec peste 6-7 ore din zi pe saltea, in dormitor, odihnindu-se, curatenia saltelei si starea in care se afla aceasta sunt criterii foarte importante pentru starea de sanatate a utilizatorilor si pentru gradul lor de confort, pentru felul in care se odihnesc si pentru randamentul pe care il dau a doua zi la locul de munca.

Curatarea saltelei facuta de catre personalul specializat al companiei http://curatampeloc.ro este recomandata tuturor celor care doresc sa schimbe complet aspectul saltelei, fara a investi intr-o saltea noua.

Alege sa chemi profesionistii in curatare saltele la domiciliu pentru a evita cheltuielile suplimentare

Specialistii companiei de detailing auto in Bucuresti ofera si servicii de curatare a saltelelor la domiciliul clientilor, pentru a-i ajuta sa elimine cheltuielile suplimentare. Aceste cheltuieli suplimentare ar putea face referire in primul rand la schimbarea completa a saltelei, dar si la cheltuieli pe medicamente pentru alergii sau pentru astmul provocat de acarienii si bacteriile din saltea.

Curatarea si spalarea saltelei se efectueaza prin intermediul unui procedeu de injecie-extractie si presupune pur si simplu pulverizarea amestecului de detergent si apa pe saltea si extragerea simultana cu un aspirator de mare putere, astfel incat solutia nu umezeste in profunzime materialul, ci doar elimina praful, murdaria si acarienii.

Detailing auto in Bucuresti | Curatare saltele la domiciliu | CuratamPeLoc.ro

detailing auto in Bucuresti

Curatarea saltelei se face in profunzime, lasa in urma un parfum placut si intareste fibrele textile, revigorand aspectul si culorile initiale. Acest tip de curatare nu implica un risc de alergie sau de toxicitate, toate petele ies in proportie de 95%, chiar si petele mai vechi si dificil de inlaturat sunt atenuate.

Dupa plecarea specialistilor, este nevoie de doar cateva ore pentru uscare, astfel incat seara salteaua sa poata fi folosita de catre membrii familiei. Este foarte important ca atat salteaua din camera adultilor, cat si salteaua din camera copiilor sa fie curatata in mod periodic pentru ca utilizatorii sa se poata odihni bine, pentru a elimina riscul aparitiei alergiilor, pentru a scoate petele care sunt prezente in profunzime in tesaturi, pentru a elimina mirosurile de transpiratie si pentru ca utilizatorii sa nu fie nevoiti sa isi inlocuiasca complet salteaua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here