Pe piata sunt trei tipuri de motosape, care pot fi achizitionate in functie de amploarea lucrarilor si de experienta utilizatorului: motosape hobby, motosape semiprofesionale si motosapatoare profesionale. Diferentele dintre produsele din cele trei categorii sunt importante si de aceea utilizatorul trebuie sa stie inca dinainte de a cumpara una la ce o va folosi exact si daca isi doreste o motosapa pe benzina sau una pe motorina.

De unde se poate cumpara o motosapa, pe benzina sau motorina, de calitate superioara

Sunt multi producatori de la care cei interesati pot alege motosape, dar printre cei mai cunoscuti si apreciati in Romania este brandul Ruris. Acest producator roman pune la dispozitie o gama variata de motosape, ce pot fi vizualizate pe site-ul oficial Ruris.ro si pot fi achizitionate din reteaua de magazine partenere, care numara peste 300 de puncte de vanzare in toata tara.

Pe langa motosape, Ruris produce o multitudine de motoutilaje si produse pentru ingrijirea curtii si a gradinii, investind constant in solutii fiabile, de calitate si eficiente.

Motosapa pe benzina | motocoasa de umar | Ruris.ro

Motosapa pe benzina

Ce motosapa sa alegi, in functie de nevoi

  • Motosapele hobby – sunt recomandate in special pentru gradini, unde solurile sunt usoare, dar pot fi utilizate si in solurile mai dure, nisipoase. Un exemplu din aceasta categorie este motosapa Ruris 5500RS, ce are un motor in 4 timpi, care consuma putina benzina, fiind potrivita pentru pregatirea solulului, pentru plantarea semintelor, dar si pentru culturile de legume din sere si solarii sau pentru crearea straturilor de flori si de gradini noi;

  • Motosapele semiprofesionale – sunt proiectate pentru a ajuta, de obicei, la lucrarile din gospodarie sau pe suprafete cuprinse intre 300 si 5.000 mp. Motosapa RURIS 6500CRT este un utilaj multifunctional ce poate fi intrebuintata si ca motosapa, dar si ca motocositoare, prin dotarea sa cu un sistem cu tambur rotativ. Cine doreste insa sa achizitioneze separat o motocoasa de umar, are de asemenea de ales din oferta Ruris;

  • Motosapatoarele profesionale – sunt potrivite pentru conditiile mai dificile de lucru, avand un grad ridicat de fiabilitate si manevrabilitate. Motosapatoarea RURIS 1300 KS este un bun exemplu, cu ea putand fi sapate cu usurinta toate tipurile de sol, ajungand pana la o adancime de 360 mm. Motorul sau de 13 CP o face sa fie perfecta pentru lucrarile din gradini, solarii si pentru suprafetele intinse de teren.

In concluzie, lucrarile din gospodarie se realizeaza mai cu spor alaturi de motoutilajele potrivite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here