Multi cititori au ajuns la concluzia ca vanzarea volumelor foarte vechi este dificila sau chiar imposibila. Totusi, mai exista o varianta la care acestia pot sa apeleze atunci cand au o cantitate mai mica sau mai mare de carti la care vor sa renunte, fie ca acestea sunt vechi sau noi.

Este vorba despre vanzarea la anticariat, unde cititorii pot gasi cumparatori de carti vechi care sunt dispusi sa achizitioneze orice volum, indiferent de anul in care acesta a fost publicat. Aceasta poate fi solutia potrivita pentru cei care doresc sa valorifice in bani cartile pe care nu le mai citesc.

Ce volume se pot vinde la cumparatori de carti vechi?

Primul lucru pe care vor sa il stie cei care intentioneaza sa isi vanda cartile este cel privitor la domeniul in care trebuie sa se incadreze acestea. Vestea buna e ca anticariatul se adreseaza unui public divers, asa ca achizitioneaza carti de orice fel, noi sau vechi. Domeniul nu este important, ci doar starea cartii, care trebuie sa fie una buna.

Cumparatori de carti vechi | Anticariate care cumpara carti | Anticariat-Carti.com

cumparatori de carti vechi

De obicei, un cititor are pe rafturile din biblioteca sa titluri mai mult sau mai putin cunoscute din literatura romana, literatura universala, dar si din alte sfere de activitate, ca psihologia, medicina, dreptul sau filozofia. Oricare dintre aceste carti pot fi vandute la Anticariat-Carti.com, unde anticarii achizitioneaza carti din orice domeniu.

Cat de repede se vand cartile?

Procesul de vanzare este unul rapid, deoarece persoanele care vand carti nu mai sunt nevoite sa se deplaseze la sediul anticariatului si au ocazia de a isi valorifica vechile carti din confortul casei. Chiar daca au un program incarcat, vanzatorii pot solicita anticarilor sa vina in weekend pentru a ridica volumele.

Un alt avantaj oferit de unele anticariate care cumpara carti, printre care si Anticariat Carti, este acela al modalitatii de plata – pe loc la domiciliu. Astfel, vanzatorii nu trebuie sa astepte pentru a isi primi banii si isi recupereaza rapid o parte din investitia pe care au facut-o in carti.

Asadar, persoanele care se afla in posesia unei cantitati de carti de care nu mai au nevoie pot lua in calcul varianta de le vinde la anticariat, care le va oferi numeroase beneficii, printre care plata pe loc si deplasarea la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here