Pentru multi consumatori, laptopurile second hand sunt vazute ca niste produse vechi, de o calitate indoielnica ce nu merita a fi achizitionate. In realitate insa, lucrurile stau complet diferit, achizitionarea unui astfel de produs dintr-un magazin de specialitate poate insemna o adevarata afacere.

Produsele scoase la vanzare de producatori sunt atent verificate astfel incat sa corespunda nevoilor si intereselor potentialilor clienti. Trebuie evitata cu orice pret cumpararea calculatoarelor / laptopurilor de la persoane fizice sau de pe site-uri dubioase pentru ca riscul de a intra in posesia unor produse deteriorate este imens.

Avantajele laptopurilor second hand

Inaintea de a cumpara un laptopul, clientii trebuie sa se gandeasca foarte bine pentru ce anume vor sa il foloseasca. Un produs mult prea performant este scump si nu ajunge niciodata sa fie folosit la adevarata lui valoare.

Laptopuri second hand | Calculatoare ieftine | It-Sh.ro

laptopuri second- hand

Pentru cei care au nevoie de un echipament standard, pentru taskurile zilnice, modelele second hand sunt mai mult decat utile. Principalele avantaje sunt:

  • pretul mult mai mic – de regula, astfel de produse sunt cu pana la 70% mai ieftine decat modelele noi;
  • garantia – acestea vin insotite de o garantie ce se poate extinde pana la o perioada de pana la 5 ani, in functie de preferintele fiecarui cumparator;
  • brand cu renume pe piata – spre exemplu, la It-Sh.ro, sunt comercializate produse ce apartin unora dintre cei mai mari producatori din domeniul IT: HP, IBM, Lenovo, Sony, Dell, Toshiba, Acer, Asus, Packard Bell, Lexmark, Fujitsu Siemens, Belinea, Samsung, LG;
  • retur – produsele pot fi returnate, in cazul in care acestea nu corespund asteptarilor clientilor.

Insa nu doar laptopurile sunt la mare cautare, ci si calculatoarele ieftine. Acestea sunt folosite fie pentru activitatile scolare, fie pentru jocuri de catre gamerii aflati la inceput de drum.

Echipa de la IT-SH ofera inclusiv servicii pentru service, indiferent daca produsul este cumparat sau nu de la ei. Comenzile se realizeaza online, transportul fiind gratuit pentru valori mai mari de 300 lei. Toate produsele sunt expediate in cel mai scurt timp pentru a ajunge la cumparatori in termen de 24-48 h.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here