VIDEO: Explozii puternice intr-o brutarie din Barcelona. Sunt cel putin 20 de raniti

0
1179

21 de persoane au fost rănite sâmbătă dimineaţa – cele mai multe uşor, însă una se afla în stare critică – în urma a două explozii care au avut loc într-o brutărie din Barcelona, potrivit news.ro.

Exploziile au avut loc sâmbătă dimineaţa, între orele locale 7.00 (8.00, ora Românei) şi 8.00 (9.00, ora României), într-o brutărie situată pe strada Marina din Barcelona.

Prima explozie, fiind cea mai puternică, s-a produs, în apropiere de bulevardul Las Ramblas, cel care a fost ţinta unui atentat terorist pe 17 august, soldat cu moartea a 14 persoane. Cea de-a doua explozie a avut loc la scurt timp în brutăria aflată la primul nivel al unei clădiri cu şapte etaje, situată în cartierul Carrer de la Marina din Barcelona.

O persoană e în stare critică Majoritatea victimelor exploziilor de sâmbătă au fost transportate la spital. O persoană se află în stare critică, opt sunt rănite grav, în timp ce alte 12 au suferit răni minore.

Autorităţile au anunţat, iniţial, că o acumulare de gaze pare să fi fost principala cauză. News.ro scrie că, potrivit serviciilor de urgenţă, a explodat boilerul localului şi că  deflagraţia a provocat pagube inclusiv în anexele brutăriei. Incinta brutăriei era ventilată, potrivit aceleiaşi surse.

Citeste mai mult

Comenteaza pe facebook articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here