Piata produselor second-hand din Romania a cunoscut o evolutei importanta in ultima perioada, iar unul dintre domeniile preferate ale romanilor, din acest punct de vedere, este IT. Astfel ca numarul calculatoarelor second-hand vandute a crescut foarte mult in aceasta perioada, mai ales ca scoala online si munca de acasa au devenit ceva obisnuit.

Pretul foarte mic al acestor echipamente IT a fost principalul criteriu care a influentat deciziile oamenilor, majoritatea fiind constransi sa faca o astfel de achizitie, de nevoie, pentru a putea fie sa participe la cursuri, fie pentru a-si putea desfasura activitatea profesionala.

Calculatoarele second-hand pentru elevi

Dupa cum este mentionat si mai sus, una dintre categoriile de persoane care au nevoie de calculatoare ieftine sunt elevii. Unul dintre principalele motive pentru care acestia au nevoie de un computer este pentru a putea participa la cursurile online, care s-au desfasurat astfel, din cauze independente de ei, pentru o perioada destul de indelungata de timp.

De asemenea, aceasta modalitate de scoala online este, in continuare, in graficul tuturor scolilor, mai ales daca situatiile sanitare nu permit desfasurarea orelor in format fizic.

Calculatoare second-hand | Calculatoare ieftine | It-Sh.ro

calculatoare second-hand

Un alt motiv este reprezentat de faptul ca acestia trebuie sa dobandeasca competente digitale, foarte necesare in acest secol in care internetul a acaparat aproape toate domeniile de activitate si sectoarele vietii.

Desigur, si alte categorii de oameni mai pot alege acest tip de computere, atat cei care au nevoie pentru a putea lucra de acasa, asta daca natura activitatii pe care o desfasoara nu necesita un device mai performant, precum si cei care utilizeaza destul de rar calculatorul, pentru activitati obisnuite cum ar fi vizionarea filmelor sau navigarea pe internet, de exemplu.

De unde pot fi cumparate calculatoare ieftine?

Cu toate ca astfel de calculatoare second-hand pot fi gasite si pe portalurile de anunturi gratuite, recomandat este ca acestea sa fie cumparate din magazine specializate, cum este si It-Sh.ro, indiferent ca sunt magazine fizice sau online.

Astfel, oamenii isi pot cumpara un calculator la un pret avantajos, dar care sa aiba garantia ca functioneaza, lucru incert cand aleg sa cumpere de la persoane fizice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here