Cautarea unui parfum de dama arabesc poate fi dificila, daca oamenii nu stiu exact la ce sa fie atenti. De aceea, urmatoarele randuri le vin in ajutor atat femeilor care vor sa-si completeze colectia de parfumuri, cat si barbatilor care vor sa-si suprinda partenerele intr-un mod foarte placut!

Ce tipuri de arome pot avea parfumurile?

Pentru inceput, consumatorii trebuie sa aiba in vedere faptul ca parfumurile contin intotdeauna 3 tipuri de note: cele de varf, notele medii si notele care se simt cel mai putin. Mai exact, astfel de produse sunt realizate din mai multe ingrediente, insa cele de varf sunt mereu predominante. In functie de preferintele personale, femeile si barbatii le pot alege pe cele mai potrivite pentru ei!

Gramajul ideal pentru un parfum de dama arabesc

In ceea ce priveste gramajul, parfumurile sunt impartite de regula in 3 tipuri de gramaje diferite: 30 ml, 50 ml, respectiv 100 ml. De exemplu, daca femeile au folosit deja un parfum arabesc si le place foarte mult aroma acestuia, indicat este sa opteze pentru cel mai mare gramaj, astfel incat sa nu fie nevoite sa faca foarte des cumparaturi.

In schimb, barbatii care vor sa ofere parfumurile cadou si nu sunt siguri inca daca tipul de produs pe care l-au ales va fi 100% pe placul partenerelor lor ar trebui sa orienteze catre cel mai mic gramaj.

Parfum de dama arabesc | Me.ro

parfum de dama arabesc

Rezistenta sporita

Un alt aspect esential, care trebuie mentionat despre orice tip de parfum de dama arabesc este ca astfel de produse rezista mult mai multe decat altele din aceeasi categorie. De ce? Parfumurile realizate din esente arabesti sunt concepute astfel incat sa ofere femeilor care le poarta un plus de feminitate, dar si posibilitatea de a se simti puternice si atragatoare!

Online, pe site-ul www.me.ro, femeile si barbatii au la dispozitie o gama foarte larga de parfumuri din care pot alege. Daca unele au note predominante de iasomie, la altele esentele lemnoase ori cele citrice sunt notele ce caracterizeaza produsele. Parfumurile pot fi oferite drept cadouri fara probleme!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here