Extensii cusute, lipite, cu keratina, ce inseamna toate? Cu atat de multe tipuri diferite de extensii de par pe piata, este dificil sa alegeti ce vi se potriveste. Prin urmare, echipa Free Style Beauty, salon de vopsit ombre si alte proceduri cosmetice pentru par si piele, doreste sa impartaseasca diverse informatii cu privire la extensii.

In primul rand, extensiile de par sunt realizate din doua tipuri de par: sintetic si uman. Extensiile de par sintetice sunt, de obicei, acoperite cu silicon pentru a le oferi acea stralucire naturala, insa aceasta se estompeaza in timp. Din pacate, aceste tipuri de extensii de par nu pot fi vopsite sau coafate folosind instrumentele ce emit caldura. Cu toate acestea, sunt mai putin costisitoare decat extensiile de par uman, dar asta se datoreaza calitatii si lipsei de versatilitate. De asemenea, va puteti astepta ca extensiile sintetice sa dureze in jur de una pana la trei luni, ceea ce nu este ideal daca va place sa le purtati zilnic.

De cealalta parte, extensiile din par natural sunt, in esenta, la fel ca parul natural. Similar parului natural, acestea pot fi vopsite si coafate. Ceea ce este diferit in legatura cu acestea, este ca cuticulele de par se comporta la fel ca parul natural, ceea ce face ca extensia sa se combine uniform cu parul natural. Cu toate acestea, trebuie sa fiti pregatita sa platiti mai mult pentru acest tip de extensii, deoarece dureaza mai mult si arata mult mai bine.

Indiferent de tipul extensiilor, exista mai multe modalitati de aplicare a acestora. Puteti alege varianta de aplicare cu clips, ceea ce inseamna ca le puteti atasa si detasa de parul natural oricand doriti. Mai exista aplicarea prin lipire care, de asemenea, este preferata multor femei. Extensiile cusute sunt cele mai rezistente, insa este necesar sa fie aplicate de catre un specialist.

Extensii cusute in 13 Septembrie | salon de vopsit ombre | freestylebeauty.ro

extensii cusute in 13 Septembrie

Daca doriti extensii cusute in 13 Septembrie, extensii cu keratina, naturale sau sintetice, va puteti adresa specialistilor FreeStyleBeauty care au experienta in domeniu si o multime de cliente multumite de rezultat. Faceti programari accesand http://freestylebeauty.ro/ sau la numerele de telefon afisate pe site!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here